Putinin osallistumista ilmastohuippukokoukseen ei ole vielä tehty - Kremlin tiedottaja18. huhtikuuta 18:09 - Yhdysvallat aikoo järjestää 22. – 23. Huhtikuuta kansainvälisen ilmastonmuutoshuippukokouksen ja kutsunut tilaisuuteen 40 maailman johtajaa


Moskova, 18. huhtikuuta / TASS /. / TASS /. Päätös Venäjän presidentin Vladimir Putinin osallistumisesta 22. – 23. Huhtikuuta pidettävään online-ilmastohuippukokoukseen tehdään sen jälkeen, kun on analysoitu, miten se organisoitaisiin ja kuka sen puheenjohtajana olisi, Putinin lehdistösihteeri Dmitry Peskov sanoi sunnuntaina.

"Analysoimme ensin tietoja siitä, miten se (huippukokous - TASS) järjestetään, kuka käsittelee sitä ja milloin, mikä on sen lopputulos ja kuka johtaa sitä", hän sanoi haastattelussa Moscow.Kremlin.Putin Rossiya-1-televisiokanavalla.

Hän totesi valitettavasti, että Kreml oli alkanut saada vastauksia näihin kysymyksiin "vasta viime päivinä". "Meidän on analysoitava ne perusteellisesti, ennen kuin teemme päätöksen presidentin osallistumisesta", hän painotti.

Yhdysvallat aikoo järjestää 22. – 23. Huhtikuuta kansainvälisen ilmastonmuutoshuippukokouksen ja kutsunut 40 maailman johtajaa. Huippukokouksen odotetaan keskittyvän pyrkimysten vahvistamiseen armeellisten päästöjen vähentämiseksi. Yhdysvaltain presidentti Joe Biden välitti aiemmin kutsun Putinille ja vahvisti sen puhelinkeskustelussa Venäjän johtajan kanssa 13. huhtikuuta.

TASS

https://tass.com/politics/1279587

Kommentit

Lähetä kommentti