Putin: Vaaditaan selkeät kriteerit valtion toimien hyväksyttävyydelle kyberavaruudessa | TASS  • Putinin mukaan "jokaisen maan on noudatettava tiukasti näitä sääntöjä"

NOVO OGARYOVO, 26. maaliskuuta (TASS) - On välttämätöntä kehittää selkeät ja ymmärrettävät kriteerit valtion toimien hyväksyttävyydelle kyberavaruudessa, ja ne on kehitettävä yhteistyössä, Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi perjantaina.


"On tärkeää kehittää yhdessä ja neuvotella yleismaailmallisista, oikeudenmukaisista valtion vastuullisen käyttäytymisen säännöistä informaatiotilassa selkeillä ja ymmärrettävillä kriteereillä hyväksyttävälle ja ei-hyväksyttävälle toiminnalle, ja antaa niille oikeudellisesti sitova luonne", valtionpäämies totesi Venäjän turvallisuusneuvoston aikana. Neuvoston kokous.

Putinin mukaan "jokaisen maan on noudatettava tiukasti näitä sääntöjä".

"Sillä välin kannatamme valtioiden digitaalisen itsemääräämisoikeuden muuttumattomuutta, mikä tarkoittaa, että jokainen maa voi itsenäisesti määritellä digitaalisen avaruutensa ja sitä vastaavan infrastruktuurinsa säädökset", Putin korosti.

TASS

https://tass.com/politics/1270943

Kommentit