Peter Schiff: Dollari kirjaimellisesti pommi, joka voi laueta milloin vain | Islam Times-uutiset


Islam Times - Rahatulostuksen mittakaava Yhdysvalloissa on ennennäkemätön, toteaa veteraanipörssinvälittäjä Peter Schiff. Alijäämät menevät "katon läpi ja hallitus käyttää enemmän rahaa kuin koskaan ennen".

Euro Pacific Capitalin toimitusjohtaja Schiff kertoi MoneyShow'lle, että yli 60 senttiä jokaisesta hallituksen käyttämästä dollarista painetaan. Joten keskuspankki painaa hallitukselle enemmän rahaa kuin Yhdysvaltain hallitus kerää veroja.

"Myytti on, että Yhdysvaltain talous oli vahva ennen Covid:a. Se ei ollut ollenkaan vahva; se oli heikoin koskaan ollut. Se oli suurin kupla, joka on koskaan ollut olemassa. Siksi talous romahti niin nopeasti Covid-19-lukkojen seurauksena. Ilma alkoi ilmestyä vuoden 2018 viimeisellä neljänneksellä ... Ja dollari pyyhkiytyy pois."

Schiff huomauttaa, että "kaikki, mitä Yhdysvaltojen hallitus teki vuoden 2008 finanssikriisin seurauksena, oli virhe." Kaikki sen rahapolitiikka oli väärää, kaikki sen finanssipolitiikka oli väärää. "Tämän seurauksena emme koskaan toipuneet kriisistä, jonka Fed ja hallitus aiheuttivat. Me yksinkertaisesti pahensimme kaikkia kriisin aiheuttaneita ongelmia."

Amerikka on kokemassa inflaatiota ennennäkemättömässä mittakaavassa, hän sanoo. Elinkustannukset nousevat taivaalle ja se tapahtuu hyvin nopeasti. "Se osuu ihmisiin kuin tonni tiiliä. Ja he eivät aio nähdä tämän tulevan."

Dollarikriisi sietää enemmän ihmisiä kuin finanssikriisi, ja dollarikriisi on paljon pahempi, Schiff varoittaa. "Koska kun meillä oli finanssikriisi, Fed pystyi tulostamaan dollareita pelastamaan kaikki. Kun sinulla on dollarikriisi, sillä ei ole enää merkitystä. Et voi tulostaa dollareita, koska kukaan ei halua niitä."

Hän selittää, että siitä tulee valtionvelkakriisi, mikä tarkoittaa, että Yhdysvaltain keskuspankki Fed menee huonoksi, samoin kuin kaikki Yhdysvaltain dollari-määräiset velat.

Dollari "putoaa lattian läpi ja inflaatio tuhoaa Yhdysvaltoja", Schiff ennustaa ja lisää: "Tapahtuma on, että maailma menee dollarin standardin ulkopuolelle ja palaa takaisin kultakantaan. . Sinne olemme menossa. "

Nykyinen järjestelmä ei toimi, et voi tukea valuuttasi takaamattomalla valuutalla, hän sanoo. ”Koko Yhdysvaltain talous on rakennettu dollarin päälle, joka on maailman varantovaluutta. Se on salainen lähde, joka saa tämän talouden toimimaan. Kun dollari on vain toinen valuutta, niin se on ohi, se on Amerikan pelin loppu."

Taloustieteilijän mukaan "dollari voi romahtaa milloin vain, se on kuin kirjaimellisesti pommi. Avain on saada rahaa Yhdysvaltain dollareista, koska se on romahtava dollari."

Hänen mukaansa on järkevää ostaa kultaa taloudellisen tuskan lievittämiseksi, koska "Kulta- ja hopeakannat ovat edullisia."

https://www.islamtimes.org/fi/article/881478/dollar-literally-a-bomb-that-could-go-off-any-day-warns-peter-schiff


Kommentit