Lukašenko, Putin silmäilee Valko-Venäjän ja Venäjän välisten liikenneyhteyksien jälleenavaamista | TASS-uutiset


Ottaen huomioon tarpeen palauttaa talous ja ihmisten elämä normaaliksi, Valko-Venäjä "toivoo, että kaikki Valko-Venäjän ja Venäjän rajan ylittämisen rajoitukset poistetaan mahdollisimman pian ja kaikenlainen matkustajaliikenne jatkuu"


MINSK, 2. huhtikuuta / TASS /. Valkovenäjän ja Venäjän presidentit Alexander Lukašenko ja Vladimir Putin ovat keskittyneet maiden välisten liikenneyhteyksien avaamiseen kokonaan.


"Erityinen ja merkittävä aihe keskustelun aikana olivat tarvittavat toimet täysimittaisten liikenneyhteyksien avaamiseksi maiden välillä, erityisesti rautateillä", BelTA-uutistoimisto sanoi perjantaina puhelun jälkeen.

Ottaen huomioon tarpeen palauttaa talous ja ihmisten elämä normaaliksi, Valko-Venäjä "toivoo, että kaikki Valkovenäjän ja Venäjän rajan ylittämisen rajoitukset poistetaan mahdollisimman pian ja kaikenlainen matkustajaliikenne jatkuu".

Sen lisäksi presidentit keskustelivat kaupasta ja taloudellisesta yhteistyöstä. He keskustelivat myös "yhteistyöstä keskeisten tiedotusvälineiden ja tietoturva-alan välillä".

Lukašenko ja Putin käsittelivät keskeisiä kiireellisiä kysymyksiä aiempien sopimusten täytäntöönpanon ohella.

"Yksi presidenttien esille tuomista avainaiheista oli epidemiologinen tilanne. Pääpaino on nyt rokotuksissa ja rokotteiden tuotannossa. Se on positiivinen esimerkki läheisimmästä yhteistyöstä maiden välillä. Yhteistyö on kenttä Valko-Venäjän ja Venäjän välillä on tällä hetkellä tuottavin ", uutistoimisto sanoi.

2. huhtikuuta 19:55
https://tass.com/economy/1273663

Kommentit