Yhdysvaltojen asettamat pakotteet ovat "naurettavia": PROFESSORI | RT Boom Bust


”Naurettavat” Yhdysvaltojen Venäjää koskevat pakotteet ovat ”poliittista teatteria”, eikä niitä pidä ottaa vakavasti - kertoi professori Wolff RT:n Boom Bustille

Washingtonin Moskovaan kohdistamat rangaistustoimenpiteet eivät ole muuttaneet Venäjän politiikkaa ja uudet pakotteet eivät myöskään toimi Taloudellisen päivityksen isäntänä, tämä professori Richard Wolffin mukaan.


Aiemmin tällä viikolla USA löi venäläisiä virkamiehiä ja yrityksiä seuraamuksilla venäläisen oppositiohahmon Alexey Navalnyn vangitsemisesta ja väitetystä myrkytyksestä. RT:n Boom Bustin mukana toimii professori Wolff keskustelemaan siitä, miten muutos voi vaikuttaa Venäjän talouteen.

"Tämä on [juuri tätä tavallista] poliittista teatteria, tätä ei pidä ottaa vakavasti", analyytikko sanoi. "Muu maailma näyttää siltä, ​​että tämä on vain naurettavaa", hän jatkoi ja huomautti, että Washington ei asettanut sanktioita Saudi-Arabialle ja kruununprinssi Mohammed bin Salmanille toimittaja Jamal Khashoggin murhasta.

"Et voi johtaa kansainvälistä maailmantaloutta, jos jotkut maat, joko oikein tai väärin, asettavat itsensä muiden maiden käyttäytymisen moraalisiksi tuomareiksi", Wolff sanoi viitaten Yhdysvaltoihin. "Yhdysvallat etsii kaikkea maailmaa kuin kiusaaja tekemässä sitä, eikä se ole pitkällä aikavälillä hyvää myöskään Yhdysvalloille."

RT

https://www.rt.com/business/517174-us-sanctions-against-russia/

Kommentit