Venäläinen alus purjehti ympäri maailman liittyäkseen Nord Stream 2 -rakentamiseen aloittaakseen työt kokeiden jälkeen | Sputnik Business News


Akademik Cherskiy, Venäjän lipun alla purjehtiva putkenlaskija, joka sijaitsee yleensä Venäjän Kaukoidässä, matkusti tuhansia merimailia ympäri maailmaa Itämereen osallistumaan Nord Stream 2 -putkilinjan valmistumiseen. Siitä lähtien alus on pysynyt uteliaasti käyttämättömänä ja viettänyt suurimman osan ajastaan ​​istumassa Saksan satamassa.


Akademik Cherskiy on lähtenyt Saksan Wismarin satamasta vietettyään siellä yli kuukauden ajan, online-alusten seurantatiedot osoittivat torstaina.

Venäjän ja Euroopan energiainfrastruktuurin megaprojektin operaattori Nord Stream 2 AG on vahvistanut, että alus on nyt matkalla Kaliningradiin suorituskyvyn ja ennen operatiivista testausta varten, minkä jälkeen aluksen odotetaan osallistuvan putkenlaskutyöhön Tanskan vesillä.

Yritys ilmoitti lähettäneensä tarvittavan ilmoituksen Tanskan merenkulkulaitokselle ja lupasi, että "kaikki työt tehdään saatujen lupien mukaisesti".

Samaan aikaan Tanskan merenkulkuviranomainen vahvisti, että Nord Stream 2: n työ sen vesillä jatkuu ainakin syyskuun loppuun asti, ja verkkosivustollaan oli uusi ilmoitus siitä, että Akademik Cherskiy liittyisi Fortunaan, toiseen Venäjän lipun alla purjehtivaan putkistoon , ja rakentaminen sisältää työn lähellä Bornholmin saarta. Alusten, joita ei rakenneta, pääsyä lähialueelle rajoitetaan.

Jatkuu:

https://sputniknews.com/business/202103041082255250-russian-ship-which-sailed-across-world-to-join-nord-stream-2-construction-to-start-work-after/

Kommentit