TRUMP-buddhapatsas supersuosittu Taobaossa | Global TimesAINA SITTEN KUN hän erosi virastaan, Donald Trump on saattanut hiipua kiinalaisten mielestä. Mutta sen sijaan patsas Donald Trumpista Buddhana on suosittu verkkokaupoissa, jossa iskulause: "Tee yrityksestänne jälleen mahtava!"


Taobaossa oleva myyjä merkitsee patsaan, jonka Trumpin mietiskelevät kasvot on laskettu alas ja molemmat kädet lepäävät sylissään, nimellä "Trump, joka tuntee buddhalaisuuden paremmin kuin kukaan muu." Kohteen hinta vaihtelee 999 juanista (153 dollaria) 3999 juaniin sen koosta riippuen.

Myyjä sanoi, että Trump Buddha -patsaan idea muistutti häntä Trumpin iskulauseesta "Make American Great Again" ja Yhdysvaltain entinen presidentti väitti usein tietävänsä asioita paremmin kuin kukaan muu. Joten myyjä mukautti idean kiinalaisille yrityksille lupaavaksi: "Tee yrityksestäsi jälleen mahtava".

"Useimmat ihmiset ostivat sen vain huvin vuoksi", myyjä kertoi Global Timesille ja totesi, että he tekivät vain 100 patsaasta ja ovat jo myyneet kymmeniä.

Shanghaihin ostaja, joka ei halunnut nimeään, kertoi Global Timesille ostaneensa yhden patsaista nähtyään tuotteen WeChat-hetkessä.

"Ostin sen huvin vuoksi ja panin sen kotini pöydälle koristeeksi", hän sanoi. "Trumpia voidaan pitää myös aikakauden ja äärimmäisen egoismin edustajana. Nyt aika on ohi, mutta haluan, että patsas muistuttaa minua: Älä ole liian Trump."

Global Times

https://www.globaltimes.cn/page/202103/1217867.shtml

Kommentit