Joe Bidenin lähettiläs "kerskaili" nälänhädän aiheuttamisesta Iranissa

Bidenin Iranin lähettiläs kerskaili vieneensä siviileiltä ruokaa, mikä nosti iranilaista eriarvoisuutta sadististen pakotteiden käsikirjassa


Richard Nephew on ottanut henkilökohtaisen tunnustuksen siitä, että iranilaisilta on riistetty ruokaa ja nostaneet heidän työttömyysastettaan, juhlistamalla aiheuttamaansa taloudellista tuhoa "valtavana menestyksenä". Bidenin johdolla hän auttaa suoraa politiikkaa Iranissa.


Joseph Bidenin hallinto on nimennyt Richard Nephewin varajäseneksi Iranin lähettilääksi. Barack Obaman ulkoministeriön entisenä varapääkoordinaattorina Nephew otti henkilökohtaisen kunnian iranilaisilta ruoan menettämisestä, heidän autoteollisuutensa sabotoinnista ja työttömyysasteen nostamisesta.

Nephew on kuvannut Iranin talouden tuhoutumista "valtavaksi menestykseksi" ja valitti Venäjän-vierailunsa aikana, että ruokaa oli edelleen runsaasti maan pääkaupungissa huolimatta Yhdysvaltojen sanktioista.

Nephewin nimittäminen vanhempaan diplomaattiseen virkaan viittaa siihen, että Bidenin hallinto sen sijaan, että palaisi välittömästi JCPOA: n ydinsopimukseen, hienosäätää Trumpin laittomasti asettamat pakotteet painostamaan Irania raskaaseen, uudistettuun sopimukseen, johon Teheran ei todennäköisesti liity.

Koulutettuaan Obaman Iraniin kohdistamat pakotteet, Nephew jätti hallinnon asemalle Columbian yliopiston energia-alan rahoittamassa globaalin energiapolitiikan keskuksessa. Siellä hän julkaisi kirjan, jossa kerrotaan suoraviivaisesti, kuinka hän hiili taloussota-aluksen ja sovelsi sitä Iraniin.

Kirjan kannessa, jonka otsikko on "Art of Sanctions: Näkymä kentältä", on kaksi valkoihoista kättä, jotka vetävät köyttä silmukalle, oletettavasti kuristamaan jotakin riittämättömän globaalia eteläistä hallitusta. Sen sisältö oli kuin luettelo rikollisista tunnustuksista, ja siinä kuvattiin kylmästi kliinisesti, kuinka veljenpoika suunnitteli Washingtonin ilmastoidun toimiston sisältä keskimääräisiä iranilaisia.

Nephew on rikkomuksellaan hajonnut Yhdysvaltain virallisen retoriikan "kohdennetuista pakotteista", jotka rankaisevat yksinomaan "huonoja toimijoita" ja heidän liikekumppaneitaan ja jättävät siviiliväestön vahingoittumattomaksi.

Kivun kohdistaminen maan siviiliväestöön on keskeistä Nephewin pakotusstrategiassa. Kuten hän selittää "Pakotteiden taiteessa", jotta yksipuoliset pakkokeinot onnistuisivat, niiden on kohdistettava merkittävää tuskaa valtion haavoittuvimmille sektoreille, murskatettava valtion poliittinen ja sosiaalinen päättäväisyys ja lopulta pakotettava valtio itkemään setä kasvot edessä Washingtonin vaatimuksista.

... 

AntiWar.com, TheGrayZOne.com

Lue lisää:

https://thegrayzone.com/2021/03/08/biden-iran-envoy-starving-civilians-pain-sanctions/

Kommentit