Iranin uhka "huijaus": Israel haluaa vaihtaa aihetta Palestiinasta


Nephew kertoi kuinka JCPOA-neuvottelut käynnistyivät tammikuussa 2012, kun hän johti prosessia Iranin öljytulojen vähentämiseksi ja sen talouden johtamista nälkäiseksi.


Sen jälkeen kun Obaman hallinto vaati menestyksekkäästi öljyn viennin tukkutason supistamista ja muita yksipuolisia pakkokeinoja, Iranin talous muuttui kasvukaudesta äkilliseen ja hämmästyttävään supistumiseen samalla, kun sen valuutan arvo romahti.

Nephew ilmoitti suunnittelemansa taloudellisen hyökkäyksen olevan "valtava menestys".

Veljenpoika taputti itseään myös selkään kolminkertaistamalla kanan hinnan "tärkeinä iranilaisina loma-aikoina" ja siten "myötävaikuttanut suosituimpaan turhautumiseen yhdellä pankkitallennuksella kuin vuosien taloudelliset rajoitukset".

Seuraavaksi hän kehui lisää siviileihin kohdistettavia pakotteita estääkseen iranilaisia ​​saamasta autojensa korjaamiseen tarvittavaa apua. "Iranin valmistavat työpaikat ja vientitulot olivat tämän pakotteen kohteena", Nephew kirjoitti.

Oli joitain tavaroita, joita veljenpoika halusi kuitenkin tuovan Iranin. Toivotessaan yhteiskunnallisten levottomuuksien syntymistä hän sanoi, että Washington "laajensi Yhdysvaltojen ja ulkomaisten yritysten kykyä myydä henkilökohtaiseen viestintään käytettyä iranilaista tekniikkaa", jotta he voisivat "oppia lisää maansa talouden vaikeista salmista ..."

Columbian yliopiston globaalin energiapolitiikan keskuksessa 6. joulukuuta 2017 käydyssä paneelikeskustelussa Nephew kertoi kylmästi hymyillen, kuinka hän paitsi sabotoi Iranin autoteollisuuden, mutta kohdisti myös "sellaisia ​​asioita kuin työttömyys, yrittäen saada sen aikaan ja tekemään asiat hieman tahmeampi. "

Vastauksena online-kritiikkiin Nephew on väittänyt, että hänen suunnittelemansa pakotteiden järjestelmän "pääkohde" oli "oligarkit". Mutta hänen kirjansa "Pakotteiden taiteesta" kertoo toisen tarinan.

Nephew muistelee hellästi siitä, miten hän rakensi pakotteet sabotoimaan Iranin talousuudistuksia, jotka olisivat parantaneet keskimääräisten ihmisten ostovoimaa. Obaman hallinto tuhosi Iranin työväenluokan enemmistön taloudelliset näkymät varmistaen, että "vain varakkaat tai valta-asemassa olevat voivat hyödyntää Iranin jatkuvaa yhteyttä", hän kirjoitti. Kun "tarinat alkoivat nousta Iranista lisääntyneestä tuloerosta ja inflaatiosta", Nephew julisti toisen menestyksen.

Kuten hän totesi, kasvava eriarvoisuus oli "valinta", jonka Washington "teki sen perusteella, että se auttoi lisäämään Iranin talouteen kohdistuvaa painetta sisäisistä lähteistä". Veljenpoika vaati luottoa lokakuun 2012 mielenosoituksista, jotka aiheutti Iranin valuutan devalvaatio.

Melko hämmästyttävässä tunnustuksessa Nephew myöntää yhdessä vaiheessa, että huolimatta siitä, että se tarjosi Iranille oletettuja humanitaarisia poikkeuksia Yhdysvaltain pakotteista, hänen suunnittelussaan auttama taloussota aiheutti katastrofaalisen pulan lääkkeistä ja lääkinnällisistä laitteista, lähinnä siksi, että keskimääräisillä iranilaisilla ei ollut varaa niihin.

Huolimatta siitä, että hän tunnusti hänen henkilökohtaisesti suunnittelemiensa pakotteiden aiheuttamat suuret ihmis kärsimykset, mikä viittaa siihen, että ne voisivat aiheuttaa suuria määriä liiallisia kuolemantapauksia, Nephew näyttää olevan vailla kiistoja.

Joulukuussa 2016 Moskovassa tekemänsä matkan aikana hän valitti, että huolimatta Yhdysvaltojen Venäjälle määräämistä pakotteista, ruokaa oli edelleen laajalti saatavilla paikallisissa ravintoloissa - "tuskin kovaa kipua", joka oli välttämätöntä Kremlin tuomiseksi kantaan.

Hän kehotti "kehittämään strategian, jolla lisätään huolellisesti, menetelmällisesti ja tehokkaasti kipua niillä [Venäjän talouden] alueilla, jotka ovat haavoittuvia, ja välttämään alueita, jotka eivät ole".

Joten kuka on Richard Nephew? Eikö hän piileskele älykäs intriigien ja spook-sotien varjomaailmassa pitäen matalaa profiilia odottaessaan iskeä viholliseen? Vai onko hän tulta hengittävä kova linja-auto, joka puhaltaa uhkia Amerikan vastustajia vastaan ​​Beltwayn ajatushautomoiden paneeleista? Todellisuus on paljon banaali.

Kun hän ei tartu kanaa iranilaisilta lapsilta heidän talvilomansa aikana, veljenpoika viettää laadukasta aikaa omiensa kanssa, huvittamalla heitä repeytyneillä isä-rock-t-paidoillaan ja vilkkuvilla heimoilla koristeltuilla käsivarret.

Boom!

Välitön reaktio
Vaimo: "Voi herra."
Poika: "näytät merirosvolta!"
Tytär 1: "Kuinka vanha tuo paita on?" Kertoi vastauksen. "Voi, että on järkevää."
Tytär 2: pehmeästi, "Voi luoja."

Hallinnossa, joka on täynnä hauskoja, etnisesti monimuotoisia hahmoja, jotka kuunvalossa rock-kitaristeina, koristavat kotinsa seinät Haitin taiteella, pönkivät päätään Tupacille ja jopa nauttivat satunnaisesta tokeista, samalla kun pidetään hurjasti väkivaltaisen vaihteita. imperiumi jauhaa pitkin, tatuoitu sanktiotaiteilija näyttää täydelliseltä.

Samaan aikaan Iranissa, jossa johtava päivälehti kuvasi äitinsä äskettäin Keanu Reevesiksi kauhuelokuvassa The Devil’s Advocate, hänen kohoamistaan ​​vanhempaan diplomaattirooliin pidetään merkkinä tulevasta tuskasta.

https://mondoweiss.net/2021/03/irans-supposed-threat-to-the-u-s-is-a-scam-israel-and-its-lobby-promote-to-change-the-

Kommentit