Huawei kokee merkittävää kasvua huolimatta Yhdysvaltain kauppakiellosta | Sputnik NewsHuawei AppGallery kilpailee Googlen ja Applen kanssa, sillä on 530 miljoonaa käyttäjää, kokien merkittävää kasvua vuonna 2020 huolimatta Yhdysvaltojen kauppakielloista


Luvut ovat vuosi sen jälkeen, kun Huawei Consumer Businessin toimitusjohtaja Richard Yu aloitti kiinalaisen teknologiajätin suunnitelmat tehostaa alustaa merkittävässä teknologiatapahtumassa.

Huawei Technologies on saavuttanut useita merkittäviä virstanpylväitä AppGallery-markkinapaikan kehittämisessä vuosi sen jälkeen, kun se oli julkistanut suunnitelmansa laajentaa mobiilialustan ekosysteemiä Mobile World Congress 2020 -messuilla, yhtiö paljasti.

Kiinalaisen teknologiajätin mukaan AppGallery oli ansainnut 2,3 miljoonaa rekisteröitynyttä kehittäjää, 77 prosenttia enemmän kuin viime vuonna, ja 530 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää (MAU) tai 33 prosenttia yli 170 miljoonassa maassa keskellä valtavaa kehitystä alustan laajentamiseksi.

Sovellusten jakelu ylitti myös viime vuonna 384,4 miljardia, kasvoi 174 miljardia eli 83 prosenttia vuodesta 2019, ja pelaaminen johti yrityksen kasvua.

Alustan pelit nousivat 500 prosenttiin vuonna 2020 edellisvuoteen verrattuna, ja Huawei-käyttäjät pääsivät ensimmäiseksi pelilanseerauksiin, kuten AFK Arena, Clash of Kings, Asphalt 9: Legends ja monet muut.

Zhang Zhe, Huawei Consumer Business Groupin globaalien kumppanuuksien ja ekokehityksen liiketoiminnan kehityksen johtaja, sanoi, että luvut osoittivat huomattavaa edistystä AppGalleryn globaalissa laajentumisessa.

Zhangin mukaan 25 maassa ympäri maailmaa oli yli miljoona AppGallery-käyttäjää vuoden 2019 lopussa, mutta se laajeni 42 maahan, joissa kasvu oli voimakasta Euroopassa, Aasian ja Tyynenmeren alueella, Latinalaisessa Amerikassa, Lähi-idässä ja Afrikassa.

"Kyse ei ole pelkästään määrästä, ja se, että HMS Core -sovellukseen integroitujen sovellusten määrä on yli kaksinkertaistunut yhden vuoden aikana, osoittaa, että useampi kehittäjä haluaa Huawei-laitteen kyvyt innovaatioiden edistämiseksi ja parempien ja ainutlaatuisempien käyttökokemusten tarjoamiseksi,” Zhang sanoi Sputnikin näkemässä lehdistötiedotteessa.

Huawei kertoo, että lukuisat maailmanlaajuiset yritykset, kuten Booking.com, Deezer, HereWeGo, LINE ja muut, ovat liittyneet alustaan, mikä helpottaa myös ulkomaisten kehittäjien pääsyä massiivisille mobiilimarkkinoille yli 904 miljoonan käyttäjän kanssa.

Alusta on lukujen mukaan kolmanneksi suurin maailmassa Googlen ja Applen jälkeen.


Huawei ja meneillään oleva Yhdysvaltojen ja Kiinan kauppasota


Uutiset ilmestyvät sen jälkeen, kun Huawei on siirtänyt huomionsa Huawei Mobile Services -palveluun (HMS) sen jälkeen, kun entinen Trump-hallinto sisällytti Shenzheniin perustuvan yrityksen mustalle listalle kymmenien muiden kanssa, mikä estää pääsyn Google Mobile Services -palveluun ja keskeisiin tekniikoihin, kuten puolijohteet.

Edistymistä tapahtui sen jälkeen, kun Huawei lanseerasi lisää natiivisovelluksia, kuten Petal Maps, Petal Search ja muut, sekä sen HarmonyOS-käyttöjärjestelmän, joka on tarkoitus julkaista lippulaitteissa huhtikuussa.

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Ren Zhengfei kehotti Bidenin hallintoa rakentamaan avointa politiikkaa kiinalaisia ​​teknologiayrityksiä kohtaan mahdollisen sulan keskellä Washingtonin ja Pekingin välillä.

Pyörivä puheenjohtaja Ken Hu pyysi Mobile World Congress Shanghai 2021 -tapahtumassa myös teleteollisuutta käsittelemään palvelujen kasvavaa digitaalista kuilua, joka saattaa laajentua, jos yritykset eivät laajenna 5G-palvelujen saatavuutta.

https://sputniknews.com/business/202103021082232976-huaweis-appgallery-rivals-google-apple-with-530m-users-major-growth-in-2020-despite-us-trade-bans/

Kommentit