Putin on tyytyväinen Venäjän ulkoministeriön panokseen kansainvälisen rauhan varmistamisessa | TASS-uutiset


Putin
korosti myös ministeriön tehokasta työtä, jonka tarkoituksena oli auttaa koronaviruspandemian keskellä ulkomailla jumissa olevia venäläisiä


Moskova, 10. helmikuuta (TASS) - Venäjän ulkoministeriö myötävaikuttaa merkittävästi kansainvälisen rauhan varmistamiseen ja kiireellisten alueellisten ja maailmanlaajuisten kysymysten ratkaisemiseen, presidentti Vladimir Putin sanoi diplomaattipäivän viestissä, joka on julkaistu Kremlin verkkosivuilla keskiviikkona.

"Venäjän ulkopolitiikalla on oikeus olla ylpeä rikkaasta historiastaan. Edeltäjiensä loistavien perinteiden pohjalta venäläiset diplomaatit ovat edelleen eturintamassa pyrkimyksissään suojella kansallisia etuja, osallistumalla merkittävästi kansainvälisen rauhan varmistamiseen ja ratkaisuun painavia alueellisia ja maailmanlaajuisia kysymyksiä ", Putin huomautti.

Hänen mukaansa Venäjän ulkoministeriön aktiiviset ja johdonmukaiset ponnistelut "ovat mahdollistaneet tilanteen vakauttamisen useissa vaikeuksissa ja edistäneet rakentavaa yhteistyötä useimpien ulkomaisten kumppaneidemme kanssa, mukaan lukien Euraasian talousunionin jäsenet, kollektiivisen turvallisuuden sopimusjärjestö, Itsenäisten valtioiden yhteisö, Shanghain yhteistyöjärjestö (SCO) ja BRICS-ryhmä (Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Afrikka)."

Putin korosti ulkoministeriön ja sen virastojen tehokasta työtä avun tarjoamiseksi ulkomailla koronaviruspandemian keskellä jumissa oleville Venäjän kansalaisille.

TASS

https://tass.com/politics/1254651

Kommentit