Jotkut EU-maat ovat vihaisia ​​Saksan sanelemasta Venäjän vastaisesta politiikasta, Zakharova sanoo | TASS-uutiset


  • Zakharova muistutti, että Berliini oli aloittaja useille EU:n pakotepaketeille, mikä "vahvistaa Saksan strategian käyttää EU: n varoja Venäjän kattavan eristämispolitiikkansa toteuttamiseksi"


Moskova, 18. helmikuuta (TASS) - Jotkut EU:n jäsenmaat ovat vihaisia ​​Saksan sanelemasta Venäjän eristämispolitiikasta ja pitävät sitä haitallisena, mutta eivät uskalla ilmaista tyytymättömyyttään avoimesti, Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zakharova kertoi torstaina tiedotustilaisuudessa.

"Kauaksi lähes kaikki maista ovat tyytyväisiä tähän tilanteeseen. Monet tuntevat tyytymättömyyttä ja jopa pelkäävät Saksan dominoinnin vuoksi yleiseurooppalaisessa politiikassa, mutta useista syistä, mukaan lukien taloudellinen riippuvuus, he eivät pysty tai eivät uskalla vastustaa avoimesti politiikkaa, jota heille pakotetaan ulkopuolelta, vaikka he pitävät niitä vahingollisina ", hän sanoi.

Zakharova muistutti, että Berliini oli aloittaja useille EU: n pakotepaketeille, mikä "vahvistaa Saksan strategian käyttää EU: n resursseja Venäjän kattavan eristämispolitiikan toteuttamiseksi".

"Tätä olisi melko vaikea toteuttaa Saksan puolella ilman Euroopan byrokratian tukea, jonka riippumattomuudesta perustavanlaatuisissa ulkopoliittisissa asioissa ei ole mitään järkeä keskustella", Zakharova sanoi.

TASS

https://tass.com/politics/1258225

Kommentit