Varakeinot käyttöön: Venäjällä on enemmän kultaa kuin dollareita ensimmäistä kertaa historiassa | Peter Schiff


12. tammikuuta 2021 | SchiffGold
.com | Ensimmäistä kertaa Venäjällä on enemmän kultaa kuin Yhdysvaltain dollareissa. Hyödykebuumi tulossa. Yhdysvallat maahantuo enemmän öljyä kuin koskaan. #Bitcoin ei ansaitse mitään, se ei maksa mitään ja eikä sillä ei tee mitään. "CNBC:n pitäisi olla täysin merkityksetön sijoittajille." -Flirttailevat BitCoin-sijoituksilla...


Tällä viikolla julkaistun ja Bloombergin analysoiman Venäjän keskuspankin raportin mukaan kultaa oli kesäkuun lopussa 23% Venäjän keskuspankin varannoista. Pankin osuus dollarin varoista laski 22 prosenttiin. Aiemmin vielä vuonna 2018 yli 40% Venäjän varannoista oli dollareina.

Katso maataloushyödykkeiden hintoja tänään. Maissi nousi 5%, vehnä 4,7% ja soijapapu 3,7% (soijajauho on noussut 4,4%.) Tällä valtavalla nousulla ylöspäin ei ole loppua, se on vasta alkamassa. Mutta älä huoli, #Fed sulkee ruoan pois, kun se mittaa #inflaatiota.

Öljyn hinta on yli 53 dollaria tynnyriltä ja meni paljon korkeammalle. Suurempi ongelma on, että kun hinta ylittää 100 dollaria, toisin kuin viime kerralla hinnat olivat niin korkeat, Yhdysvallat tuo enemmän öljyä kuin koskaan. Tämä tarkoittaa suurempaa kauppavajetta, heikompaa #dollaria ja paljon korkeampaa kuluttajahintaindeksiä.

Yhdysvaltojen keskuspankin Fedin bondi-lainojen 30 vuoden tuotot ovat yli 1,9%. Kun tuotot nousevat yli 2%, niiden tulisi nousta 4%: iin. Koska liian velkaantuneella Yhdysvaltain taloudella ei ole varaa niin korkeisiin korkoihin, vaikka ne ovatkin historiallisten standardien mukaan alhaiset, #Fed käyttää painokoneita ylinopeudella estääkseen sen.

Niin kauan kuin ihmiset eivät tajua tai eivät välitä siitä, että #Bitcoin
ei ole todellista arvoa, ja jatka sen ostamista joka tapauksessa, sen hinta voi edelleen nousta. Mutta lopulta ne, jotka eivät välitä, alkavat välittää, ja ne, jotka eivät ymmärrä, selvittävät sen. Siihen mennessä on liian myöhäistä myydä.

Pörssiosakkeet ansaitsevat osinkoja tai ostavat osakkeita. Kiinteistöt maksavat vuokraa ja joukkovelkakirjat korkoa. Hyödykkeitä voidaan kuluttaa tai käyttää, tai jos kultaa varastoidaan loputtomiin jatkokäyttöä varten. #Bitcoin ei ansaitse mitään, ei maksa mitään ja eikä sillä ei tee mitään.

Peter Schiff: Valtion bondi-joukkovelkakirjamarkkinat ovat huijausta! @schiffgold

On hämmästyttävää, että @ CNBC: n tärkein näytössä oleva tarjousvirhe vaihtelee Dow Jonesin ja #Bitcoinin välillä. CNBC: n mukaan nämä ovat kaksi tärkeintä hintaa heidän katsojilleen. Tämä on yksi syy, miksi CNBC:n pitäisi olla täysin merkityksetön sijoittajille.

Hyödykepuomi osoittaa inflaation. Se ei ole todellista talouskasvua.


https://twitter.com/peterschiff
...

https://schiffgold.com/key-gold-news/russia-holds-more-gold-than-dollars-for-first-time-in-history/
https://schiffgold.com/key-gold-news/russia-holds-more-gold-than-dollars-for-first-time-in-history/

 

Kommentit