Uuden tutkimuksen tiedot kertovat: Avaruusolennot tuhosivat itsensä todennäköisesti edistymisen kautta | IBTimes.sg


NASA JPL: n ja Kalifornian teknillisen instituutin tutkijat ehdottivat, että suurin osa galaksiamme koskaan pistäytyneistä ulkoavaruuden olioiden sivilisaatioista on todennäköisesti tappanut itsensä jo.

On monia ihmisiä, jotka uskovat vahvasti, että ulkoavaruuden oliot ovat todellisia ja he elävät jossain kaukana sinisestä planeetasta, maasta. Mutta uusi tieteellinen tutkimus ehdotti, että tällaiset sivilisaatiot tuhosivat itsensä edistyksen kautta.

NASAn suihkumoottorilaboratorion ja Kalifornian teknillisen instituutin tutkijat ovat tutkimuksessa olettaneet, että galaksissa saattaa olla vieraita sivilisaatioita, jotka tuhosivat itsensä teknologisen kehityksen kautta, joka lopulta johtaa tuhoon ja biologiseen rappeutumiseen.

Paperin "Tilastollinen arvio maapallon ulkopuolisen älykkyyden esiintymisestä Linnunradan galaksissa" mukaan mikä tahansa älykäs ulkomaalainen elämä, joka asui Linnunradalla ennen kuin ihmiset todennäköisesti tappoi itsensä.

Kuolleiden ulkoavaruuden olioiden sivilisaatio

Tutkimuksen taustalla olevat tutkijat Xiang Cai, Jonathan H.Jiang, Kristen A.Fahy ja Yuk L.Yung selittivät asiakirjassa, että "jos älykäs elämä todennäköisesti tuhoaa itsensä, ei ole yllättävää, että on vähän tai ei ollenkaan älykästä elämää muualla".

Jos ihmiset ihmettelevät, miksi ihmiset, maapallon ja aurinkokunnan älykkäin elävä olento, saattavat vielä olla elossa, se johtuu siitä, että lajit ovat miljardeja vuosia jäljessä näistä nyt sukupuuttoon kuolleista vieraista sivilisaatioista. Älykkäät lajit tai muukalaiset havaitsivat elämänmuodon todennäköisesti noin kahdeksan miljardia vuotta Linnunradan muodostumisen jälkeen, kun taas ihmiset saavuttivat vasta 13,5 miljardia vuotta luomisen jälkeen. Tämä tarkoittaa, että ihmiset ovat lähes yli viisi miljardia vuotta jäljessä.

NASAn suihkumoottorilaboratorion astrofyysikko Jiangin mukaan Carl Saganin ajasta lähtien on tutkittu paljon ulkomaalaisten elämää, varsinkin kun Hubble-avaruusteleskooppi ja Kepler-avaruusteleskooppi luotiin. "Meillä on paljon tietoa Linnunradan galaksin tiheyksistä ja tähtien muodostumisnopeuksista ja eksoplaneettojen muodostumisesta ... ja supernovaräjähdysten esiintymisnopeudesta. Tunnemme itse asiassa osan numeroista", hän lisäsi.

Numerot liittyvät tosiasiassa mysteerimuuttujiin, joihin amerikkalainen tähtitieteilijä ja planeettatieteilijä Segan viittasivat Cosmos-minisarjassaan, jossa hän keskusteli Drake-yhtälöstä. Tämä amerikkalaisen astrofyysikon Frank Draken ehdottama kaava arvioi N: n, Linnunradan galaksissa lähettävien yhteiskuntien lukumäärän. Itse asiassa yhtälö voi antaa tutkijoille käsityksen siitä, kuinka monta muukalaisyhteiskuntaa on olemassa ja havaittavissa.

Tuolloin tieteellisten rajoitusten takia Drake ja Sagan sisälsivät muuttujia, joita ei voitu tunnistaa tarkemmin. Mutta nyt Jiang ja tutkijaryhmä ovat oppineet joistakin niistä luvuista, joita Drake ja Segan eivät tunnistaneet. Paperi kertoo, milloin ja missä elämä todennäköisesti kukoistaa Linnunradalla, ja siinä yksilöidään tärkein tekijä, joka vaikuttaa sen esiintyvyyteen, joka on älykkäiden olentojen taipumus kohti itsensä tuhoutumista.

Tekijöiden ymmärtäminen auttoi tutkijaryhmää uskomaan, että edistyneitä ulkomaalaisia ​​sivilisaatioita oli olemassa yhdessä paikassa galaksissa, mutta he todennäköisesti tuhosivat itsensä edistyksen kautta. Joidenkin tieteellisten teorioiden mukaan tähtien joukossa saattaa kuitenkin olla 36 maan ulkopuolista rotua.

Aikaisemmin vuonna 2018 tutkijat väittivät, että galaksi oli aikoinaan ulkoavaruuden olioiden koti, mutta ilmastonmuutoksen vaikutuksena katosi kaikki elämänmuodot Forbesin raportin mukaan. Äskettäin julkaistussa artikkelissa tutkijat sanoivat: "Simuloidut ikäjakaumat viittaavat myös siihen, että suurin osa galaksissamme olevasta älykkäästä elämästä on nuorta, mikä tekee havainnoinnista tai havaitsemisesta vaikeaa."

He havaitsivat myös, että vaikka galaksi saavutti sivilisaatiohuipunsa yli viisi miljardia vuotta sitten, suurin osa tuolloin olleista sivilisaatioista on todennäköisesti hävinnyt itsestään. Paperi on kuitenkin toimitettu päiväkirjaan julkaistavaksi ja se odottaa tällä hetkellä vertaisarviointia.

https://www.ibtimes.sg/aliens-likely-annihilated-themselves-through-progress-sug suggestions-new-extraterrestrial-research-54416


Kommentit