Twitterin osake syöksyy: TRUMPin kannattajat jättivät Twitterin massoittain | NEWS18.COM


Trumpin kannattajat jättivät Twitterin massoittain sen jälkeen, kun se kielsi lähtevän presidentin tilin pysyvästi


Tyytymättömät Trump-fanit aloittavat poistumisensa Twitteristä lauantain alkuaikoina.

Ennennäkemättömässä päätöksessä Twitter kielsi pysyvästi Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin alustaltaan väkivallan yllyttämisestä. Monet pitivät tätä päätöstä sananvapauden vastustuksena, ja monet hänen kannattajistaan ​​päättivät poiketa foorumilta solidaarisesti johtajansa kanssa.

Kun #goodbyetwitter-tunniste nousi korkealle, toisen Parler-nimisen mikroblogialustan haku lisääntyi. On huomattava, että konservatiivit pitävät Parleria '' sananvapaisimmaksi '' sosiaalisen median alustaksi, koska se on asuttu kovasti oikeistolaisten ideologien kanssa.

Tyytymättömät Trump-fanit aloittavat poistumisensa Twitteristä lauantain alkuaikoina. Aiemmin verkkosivusto oli yksinkertaisesti keskeyttänyt Donald Trumpin alustaltaan Washington DC: n Capitol Hillin mellakoiden seurauksena. Tiedotusvälineet panivat merkille, että Trumpin Twitterillä tehdyillä tweeteillä ja julkisilla kutsulla torjua vastalauseita ja levittää väärää tietoa äänestysvarastuksesta oli suoraa vaikutusta näiden hallitsemattomien väkijoukkojen yllyttämiseen. Piiritysyrityksen jälkeen kongressimiehet ja naiset joutuivat vetäytymään maanalaisiin bunkkereihin turvallisuutensa vuoksi ja vähintään 5 ihmistä kuoli, mukaan lukien virkapukuinen poliisi.

Tämän seurauksena Twitter päätti, että keskeyttäminen ei riittänyt. He poistivat Trumpin pysyvästi alustaltaan.

Tämä päätös ei tietenkään mennyt hyvin hänen kannattajiensa kanssa. Kun heidän maastamuutonsa alkoi, Parler ja Gab alkoivat asettua yhä enemmän. Vaikka on epäselvää sanoa tarkalleen, kuinka moni Trumpin kannattajia on lähtenyt Twitteristä tähän mennessä.

Gab kertoi saavansa lauantaina noin 10000 uutta käyttäjää tunnissa. Kiire Parlerille oli vieläkin suurempi ja palvelimet kaatuivat hetkeksi liikenteen massan lisääntymisen vuoksi. CNN: n mukaan sovellus oli saavuttanut suosiota konservatiivien keskuudessa jo ennen Trump-kieltoa, koska se sallii kaikenlaiset viestit ilman sensuuria. Twitterillä on toisaalta tiukat käytännöt väkivaltaiseen puheeseen, vihapuheeseen ja niin edelleen.

Lisäksi laadun parantamiseksi ja väkivallan poistamiseksi Twitter sanoi, että se poistaa tilejä, joilla on vahvistamattomat käyttäjätunnukset. Tämän päätöksen jälkeen monet Trumpin kannattajat väittivät, että heidän seuraajiensa määrä laski äkillisesti. Suurin osa oikeistolaisista kannattajista luo useita vahvistamattomia tilejä viestinsä levittämiseksi, mikä uuden Twitter-käytännön seurauksena on saatettu häätää.

Vaikka oikeistolaiset amerikkalaiset ovat lainanneet ensimmäisiä muutosoikeuksiaan ja kutsuneet tätä tasohyppelyä "fasistiseksi" liikkeeksi, monet Trumpin vastaiset käyttäjät muistuttivat heitä siitä, että Twitter on yksityinen yritys, jolla on omat sääntönsä.

Lisäksi väkivallan yllyttäminen ja mellakka ovat yleensä poikkeuksia sananvapauteen.

https://www.news18.com/news/buzz/donald-trump-supporters-exit-twitter-capitol-hill-attack-3272714.html

Kommentit