Serbian presidentti onnittelee Putinia ortodoksisesta joulusta | TASS


  • Vucic lähetti onnittelut myös Moskovan ja koko Venäjän patriarkka Kirillille


BELGRAD, 6. tammikuuta, (TASS) - Serbian presidentti Aleksandar Vucic onnitteli Venäjän presidentti Vladimir Putinia ortodoksisen joulun aikaan, kertoi Serbian johtajan lehdistöpalvelu keskiviikkona antamassaan lausunnossa. "Lähetän sydämelliset tervehdykset jouluna teille ja kaikille Venäjän federaation ortodoksisille kristityille vilpittömillä toiveilla juhlia sitä hyvällä terveydellä, rauhalla ja vauraudella. 

 

Antakaa tämän iloisimman sovinnon, sopusoinnun ja perheen harmonian loman kaikille sydämille rakkautta ja hyvää tahtoa sekä onnellisuutta ja edistymistä kaikkiin koteihin ", Vucic sanoi lausunnossaan. Serbian johtaja korosti, että haastavana vuonna 2020 Serbia ja Venäjä "osoittivat läheisiä siteitä ja vahvaa ystävyyttä".

Vucic kiitti Putinia Serbian kansan ja Kosovon ja Metohijan serbien ortodoksisen kirkon tukemisesta sekä henkilökohtaisesta panoksesta Belgradin Pyhän Savan kirkon koristamistöiden loppuun saattamiseen. Lehdistöpalvelun mukaan Vucic lähetti onnittelut myös Moskovan ja koko Venäjän patriarkka Kirillille.


TASS

Maailman uutiset | 6. tammikuu 2021, aika 12:25

https://tass.com/world/1242503  


Kommentit