Saksalainen kansanedustaja: Venäjän Nord Stream 2 on "osa luotettavaa kaasunjakelujärjestelmää" Euroopalle tuleville vuosille | RT


Russia Today: Väitteet siitä, että Nord Stream 2 -hankkeen toteutus voi johtaa Euroopan liialliseen riippuvuuteen Venäjän energiansaannista, ovat perusteettomia, sanoo Saksan sosiaalidemokraattisen puolueen (SPD) jäsen Jochen Schulte.


Hän kertoi RT: lle, että ne, jotka väittävät, että Nord Stream 2 -kaasun toimituksia Eurooppaan ei tarvita, ja sanovat samalla, että projekti voi lisätä riippuvuutta Venäjän energiantoimituksista, ovat epäjohdonmukaisia. "Nämä kaksi lausumaa eivät sovi yhteen", hän sanoi.

Schulte huomautti, että joko tällaisella hankkeella ei ole mitään merkitystä kaasun toimituksissa Eurooppaan, "koska emme tarvitse tätä kaasuputkea", tai jos tällainen tarve on, "se ei voi luoda riippuvuutta Venäjältä . ”

Siksi niiden, jotka syyttävät Moskovaa Euroopan energiamarkkinoiden monopolisoinnista, pitäisi lopulta päättää, minkä kannan he todella ottavat, hän sanoi. "Me täällä liittovaltiossa noudatamme sitä näkemystä, että tulevina vuosina tarvitsemme kaasua paitsi Venäjältä, myös esimerkiksi Norjasta tai Alankomaista tulevan kaasun suhteen."

14. tammikuuta 2021 13:39

https://www.rt.com/business/512493-nord-stream2-reliable-gas-supplies/

Kommentit