Kiinan Jilin muuttaa jääkylmät resurssit kuumaksi teollisuudeksi | TASS


CHANGCHUN, Kiina, 30. joulukuuta, (PRNewswire) - Tavoitteenaan rakentaa maailmanluokan jää- ja lumimatkailukohde, Koillis-Kiinassa sijaitseva Jilinin maakunta pyrkii rakentamaan korkealaatuisen lumi- ja jäämatkailuteollisuuden, edistämään lunta ja jäätä koskevan teollisuuden integroitua kehitystä, rakentamaan vahvaa lunta ja jäätä talouteen, ja ymmärtää siirtyminen jää- ja lumiteollisuudesta talouteen kääntämällä jään ja lumen "kylmä resurssi" "kuumaksi teollisuudeksi" Jilinin maakunnan kulttuuri- ja matkailuministeriön mukaan.


Hyödyntämällä Pekingin 2022 talviolympialaisten tuomia mahdollisuuksia Jilin on aktiivisesti edistänyt "Pekingin talviolympialaisten kokemus Jilinissä" -brändin rakentamista, edistänyt edelleen jää- ja lumiurheilun popularisointia ja vahvistanut sarjan urheilulajeja. jää- ja lumiaktiviteetit, kuten Vasaloppet Kiinan kansainvälinen hiihtofestivaali, kansallinen talviuimakutsuturnaus, Songhua-joen kansainvälinen talvilohikäärmekilpailu, Chagan-järven talvikalastusfestivaali jne. kauppa, koulutus ja muut tapahtumat.

Jilin on edistänyt kattavasti jää- ja lumilajien, laitteiden valmistuksen, jää- ja lumimatkailupalvelujen ja muun teollisuuden kehittämistä ja päivittämistä luomalla "älykästä jäätä ja lunta" ja edistämällä jäiden ja lumielementtien monipuolista levittämistä Jilinissä. Kiinan ainoana lumiteemalla järjestettynä näyttelynä Jilin International Snow and Ice Industry Expo on pidetty viisi kertaa, ja siihen on kertynyt yli 1500 osallistuvaa tuotemerkkiä, 466 000 kävijää ja paikan päällä yhteensä 852 miljoonaa yuania.

Uudella lumikaudella Jilin on suunnitellut 32 jää- ja lumimatkailuputiikkireittiä ja käynnistänyt 28 etuuskohtelupolitiikkaa, kuten jään ja lumen kulutuskuponkien myöntämisen, mikä on nostanut hotellin käyttöasteen jää- ja lumimaisemien ympärillä yli 85 prosenttiin , ympäröivien kauppakeskusten matkustajavirta kasvoi 12% ja liikevaihto kasvoi 9,5%.

Jilinin maakunta, joka sijaitsee 41–46 pohjoisen leveysasteen välillä, on yksi ”maailman kolmesta jauhelumiperustasta”, joka keskittyy jauhelumen, jäätyneen järven, kuonan ja kuuman kevään kaikki luonnolliset edut lumi- ja jäätalouteen. Useiden vuosien ponnistelujen jälkeen maakunta on kehittänyt uuden kehityspolun, joka perustuu jää- ja lumimatkailuun, urheiluun ja kulttuuriin, ja muodostanut "3 + X" -teollisen ketjun, jota tukevat jää- ja lumilaitteiden valmistus, kauppa, kuljetus, älykkyys, kykyjä jne.

Sillä välin Jilin on aktiivisesti edistänyt "Jää- ja lumisilkkitien" rakentamista. Jilin on ydin, joka sijaitsee Koillis-Kiinassa ja on Koillis-Aasiassa, ja on vahvistanut yhteistyötä ja vaihtoa Beltin varrella olevien jää- ja lumimaiden kanssa. ja Road, tarkoituksena rakentaa Kiinan koillisalue Kiinan jää- ja lumitalouden ylängölle ja rakentaa maailman jää- ja lumitalous, joka on verrattavissa Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan.

Jilinin koko lumireitit ovat pinta-alaltaan 1050 hehtaaria, mikä on noin 20% maan kokonaismäärästä, ja sijoittuu ensimmäiseksi Kiinassa. Sen lomakohteilla on parhaat olosuhteet ja kilpailukykyinen laatu Aasiassa. Se tarjoaa myös maailman neljännen, Aasian ensimmäisen säänkestävän hiihtokoulutuksen. Lumikauden 2018--2019 aikana maakunta otti vastaan ​​84,3 miljoonaa turistia ja jää- ja lumimatkailun liikevaihto oli 169,8 miljardia yuania (26,2 miljardia Yhdysvaltain dollaria), kasvua vastaavasti 62% ja 86% viiden vuoden takaisesta. "Jilin johtaa Kiinan jää- ja lumiteollisuuden kehitystä".

30. joulukuuta 2020, klo 8.00


YHTEYSTIEDOT: Mr. Xu, Puh: + 86-10-63074558

TASS

https://tass.com/press-releases/1241683

Kommentit