Venäjä kerää ylimääräisiä varoja tienrakentamiseen 1 biljoona ruplaa kolmessa vuodessa | TASS


Valtion omistama yhtiö Avtodor, joka on erikoistunut maksullisten teiden rakentamiseen ja käyttöön Venäjällä, laskee liikkeeseen infrastruktuurilainoja 500 miljardin ruplaan (6,5 miljardia dollaria) vuosina 2021--2023.


Moskova, 19. marraskuuta / TASS /. Venäjän viranomaiset aikovat houkutella 1 biljoonaa ruplaa (13,1 miljardia dollaria) talousarvioon kuulumattomia varoja tienrakentamiseen maassa seuraavien kolmen vuoden aikana, varapääministeri Marat Khusnullin kertoi toimittajille liikenneviikolla.


"Olemme asettaneet tehtäväksi houkutella talousarvion ulkopuoliset rahat - enintään 1 biljoona [ruplaa] - seuraavien kolmen vuoden aikana. Älkäämme odottako, että rakennamme budjettirahojen kustannuksella - meillä on liikaa tehtäviä ja suunnitelmia, " hän sanoi.
Valtion omistama yhtiö Avtodor, joka on erikoistunut maksullisten teiden rakentamiseen ja käyttöön Venäjällä, laskee liikkeeseen infrastruktuurilainoja 500 miljardin ruplaan (6,5 miljardia dollaria) vuosina 2021--2023. VEB.RF aikoo myös sijoittaa infrastruktuurilainoja 200 miljardin ruplaan (2,6 miljardia dollaria).
"Asetamme nyt tehtäväksi rahoittaa lähestymistien ja asuinalueiden teiden rakentaminen osana asuntorakentamista ns. Infrastruktuurilainojen kustannuksella. Meillä on jo poliittisia päätöksiä. Olemme laatineet päätösluonnoksen", varapuheenjohtaja Pääministeri sanoi.
"Tärkeä näkökohta suunnitelmissamme on, että olemme nyt asettaneet tehtäväksi linkittää [kansallinen projekti]" Turvalliset ja korkealaatuiset tiet "asuntorakentamiseen", Khusnullin lisäsi. Hänen mukaansa DOM.RF: n avulla houkutellaan asuntohankkeisiin vielä 300 miljardia ruplaa (3,9 miljardia dollaria).
Liikenneviikko on vuotuinen yritystapahtuma, joka pidetään Venäjän federaation hallituksen määräyksen mukaisesti ja joka sisältää sarjan valtakunnallisia ja kansainvälisiä toimintoja, jotka on omistettu kuljetusalalle. Venäjän liikenneministeriö on isännöinyt sitä viimeisten kahdentoista vuoden ajan yritystoiminnan vuoropuhelun organisaatiotuen avulla. Tapahtuma edistää avointa keskustelua kiireellisimmistä liikenneasioista ja vahvistaa keskinäistä ymmärrystä hallituksen edustajien ja liike-elämän välillä. Tänä vuonna viikko järjestetään 16.-20. Marraskuuta Gostiny Dvor -kompleksissa Moskovassa. TASS on tapahtuman yleinen tietopartneri.
TASS
https://tass.com/economy/1225669

Kommentit