Uutisissa nyt: Trump-mieliset vaalivilppi-mielenosoittajat marssivat Washingtonsissa | Voice of America

WASHINGTON, lauantaina 14. marraskuuta 2020, (Voice of America) - MIELENOSOITTAJAT jotka kannattavat presidentti DONALD TRUMPia pitävät lauantaina kirjoitushetkellä marsseja Washingtonissa. Kyse on tuenosoituksesta 3. marraskuuta järjestettyjen vaalien vuoksi epäilylle vaalivilpistä. Voice of American mediatietojen mukaan väitetteitä ei ole vielä kyetty todistamaan tosiksi. Tarkoittaen ilmeisesti siinä mittakaavassa, että se ratkaisisi vaalitilanteen. Todisteita ollaan peräänkuulutettu mediassa laajalti. Oikeus käsittelee asiaa.


Useita mielenosoituksia on järjestetty tälle päivälle, mukaan lukien Million MAGA -marssi, Women for Trump -tilaisuus, ja Stop the Steal -mielenosoitus, jotka ovat tulleet julki, Voice of American mukaan, varmistamattomasta äänestyspetoksesta presidentinvaaleissa.


PRESIDENTTI Trump on kieltäytynyt myöntämästä presidentinvaalien voittoa entiselle varapresidentille Joe Bidenille, jonka on arvioitu olevan vaalien voittajat. Sen sijaan hän on tuonut julki väitteitä vaalivilpistä, ja käynnistänyt oikeusproseseja.

Osa vaalivilppiepäilyistä on johtanut oikeuskäsittelyihin, ja osassa osavaltioita ollaan havaittu merkkejä äänestysvilpistä.

Kaksi tuntia ennen Pro-Trump -mielenosoitusten alkua, Trump matkusti Pennsylvanian aukiolle autoparaatissa, hymyillen ja vilkuttaen sadoille mielenosoittajille jotka olivat tulleet paikalle tukeakseen presidenttiä.

Autoparaati sai nimensä Trumpin golf-kerhosta, joka sijaitsee Pohjois-Virginiassa.

Mielenosoituksia tukee konservatiivisen median merkkihenkilöt, sekä valkoiset kansallismieliset tahot, ja ne innoittavat vastamielenosoituksia anti-fasisteilta ja rasisminvastaisilta ryhmiltä.

Äärioikeistolainen Proud Boys kertoo joidenkin heidän jäsentensä ottavan osaa, ja The Washington Post raportoi salaliittoteoreetikon ja Infowars-ankkurin Alex Jonesin johtavan Stop the Steal -karavaania Teksasista.

Trump-mielisten mielnosoitusten odotetaan ottavan paikan muissa suurissa kaupungeissa ympäri maata.

Trump twiittasi Twitterissä perjantaina seuraavaa: "Sydäntä lämmittävää nähdä tämä kaikki, valtavan tuen paikalla, etenkin järjestetyt marssit, jotka alkavat koko maassa, mukaan lukien D.C.:n marssi, voin jopa yrittää pysähtyä tervehtimään."

Ei ole selvää, kuinka monta ihmistä saapuu Washingtoniin.

Washingtonin sisäisen turvallisuuden ja hätätilanteiden hallinnan johtaja Christopher Rodriguez sanoi torstaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa, että kaupunki on tietoinen noin tusinasta organisaatiosta, jotka suunnittelevat tapahtumia Washingtonissa, mutta suurimman osan ryhmistä odotetaan olevan pieniä.

"En halua kenenkään ajattelevan, että puhumme suuresta joukosta ihmisiä", hän sanoi.

Rodriguez korosti, että väkivaltaa ei suvaita tapahtumissa.

Kansallispuiston palvelu ilmoitti perjantaina hyväksyneen Women for America First -lupahakemuksen, jonka mukaan 10 000 ihmistä voi kokoontua Washingtonin Freedom Plazalla. Se kertoi ryhmän alun perin hakeneen 50 osallistujaa, mutta päivitti myöhemmin numeron.

Stop the Steal -tapahtumia mainostavat sosiaalisen median postaukset on poistettu Facebookilta, ja ne ovat syyttäneet sensuuria ryhmiltä, ​​jotka yrittävät järjestää mielenosoituksia.

Trumpin kannattajien odotetaan kokoontuvan lähelle Freedom Plazaa, itään Valkoisesta talosta, kun taas Trumpin vastaiset mielenosoittajat suunnittelevat vastamielenosoituksia Freedom Plazalla, Union Stationilla ja korkeimmalla oikeudella.

Poliisi on sulkenut kadut suunniteltujen tapahtumien lähellä. Lainvalvontaviranomaiset ovat olleet hyvin valppaita viime viikosta lähtien pelkoihin vaaliväkivallasta, joka ei toteutunut. Väkivallan pelot saivat myös jotkut Washingtonin yritykset lopettamaan viime viikon.

Washingtonin pormestari Muriel Bowser sanoi tällä viikolla pidetyssä lehdistötilaisuudessa, että kaupungin poliisi on edelleen valmistautunut.

"Poliisipäällikkömme asemat ovat samanlaiset tänä viikonloppuna kuin viime viikolla. Olemme siellä tukemassa rauhanomaisia ​​ensimmäisen muutoksen mielenosoituksia. "

Lisäksi presidentti Trump on päättänyt perustaa oman uutistenjakeluverkoston. Hän on lähipäivinä vetänyt tukensa Fox News -uutiskanavalta, joka on ollut häntä tukeva taho muun muassa vaalien alla.

VOICE OF AMERICA-uutiset.

https://www.voanews.com/2020-usa-votes/pro-trump-protests-underway-washington

Kommentit