Putin osallistuu APEC-huippukokoukseen 20. marraskuuta | TASS-uutiset


  • Aiemmin APEC: n sihteeristö ilmoitti, että tänä vuonna järjestetään kaikkien aikojen ensimmäinen virtuaalinen huippukokous 21 johtavasta APEC-taloudesta

Moskova, 18. marraskuuta / TASS /. Venäjän presidentti Vladimir Putin osallistuu online-APEC-huippukokoukseen 20. marraskuuta, presidentin tiedottaja Dmitri Peskov kertoi TASS: lle.


"Kyllä, presidentti osallistuu huippukokoukseen", hän sanoi vastauksena kysymykseen.

Aiemmin APEC: n sihteeristö ilmoitti, että tänä vuonna järjestetään kaikkien aikojen ensimmäinen virtuaalinen huippukokous 21 johtavasta APEC-taloudesta. Aiemmin keskiviikkona huhuttiin, että presidentti Donald Trump saattaisi johtaa Yhdysvaltain valtuuskuntaa tässä tapahtumassa, Reuters sanoi vedoten Yhdysvaltain hallintovirkailijaan. Valkoinen talo ei ole vielä vahvistanut tätä virallisesti TASS: lle.

APEC sisältää 19 maata. Niiden joukossa on 12 perustajavaltiota (Australia, Brunei, Indonesia, Kanada, Malesia, Uusi-Seelanti, Singapore, Yhdysvallat, Thaimaa, Filippiinit, Etelä-Korea ja Japani) sekä Kiina (liittynyt vuonna 1991), Meksiko ja Papua-Uusi Guinea (1993), Chile (1994) ja Venäjä, Vietnam ja Peru (1998). Vuonna 1991 APECiin liittyi myös kaksi Kiinan aluetta - Xianggang (Hong Kong) ja Taiwan.

TASS

https://tass.com/politics/1225245

Kommentit