KREML: Navalnyin myrkytystapaus "yliepäilyttävä" ja "amatööritempaus" | ZeroHedge-uutiset ja uutislähteet


PAKOTTEITA TULOSSA: Vastavuoroisuusperiaate käytössä: Kreml

JUTTU: Angela Merkel varsinainen "peitekansleri".


MAAILMAN MENOA, lauantaina 14. marraskuuta 2020, (ZeroHedge-uutiset) - Saksa ja Ranska RAIVOISTUIVAT Venäjän asettamista vastapakotteista. MYRSKY laskeutuu keskuuteemme. Venäjä ei ole pelkästään ollut vihainen ja turhautunut Aleksei Navalnyn laskeumasta, jossa Saksa, Euroopan maat ja Yhdysvallat ovat kuukausien ajan syyttäneet Kremliä salaliitosta murhata Putinin kriitikko myrkytyksellä, mutta nyt Moskova on menossa käsineisiin palauttamaan suosion, jossa Berliinin painostuskampanja on alkanut.


Venäjän ULKOMINISTERI Sergei Lavrov ilmoitti torstaina suunnitelmista rangaista Saksan ja Ranskan virkamiehiä kostotoimena EU: n rangaistusrajoituksista Venäjän virkamiehille, jotka liittyivät väitettyyn Navalnyn myrkytykseen.

Ennen 20. elokuuta tapahtunutta NAVALNY oli hieman epämääräinen ja hämärä oppositioaktivisti (venäläiset virkamiehet ovat säännöllisesti irtisanoneet hänet pelkkänä "bloggaajana"), mutta hätätilanteessa Berliinin sairaalaan tulemisesta hänestä tuli yhtä-äkkiä keskeinen hahmo keskellä länsimaisia ​​pyrkimyksiä torjua kavalan Putinin väitteitä. sponsoroidut ja Venäjän tiedustelupalautteet "suurimpiin" opposition ääniin, jotka muistuttavat Skripalin myrkytyksen tapausta.

Venäjän viranomaiset ovat jo kauan olleet vihaisia ​​siitä, etteivät he pysty suorittamaan omaa tutkimustaan ​​tai pääsemään Navalnyyn Berliinissä. Tällä viikolla Ranska ja Saksa ottivat käyttöön sanktioita kenelle kuka Venäjän tiedustelu- ja puolustusviranomaisille.

Sitten Venäjä ilmoitti omista "vastavuoroisista" pakotteistaan ​​Saksan ja Ranskan virkamiehiin:

Puhuessaan Venäjän vastavuoroisista pakotteista Ranskaa ja Saksaa vastaan ​​[Kremlin] tiedottaja korosti, että "ei voida odottaa mitään muuta".

"Vastavuoroisuusperiaate toimii täällä melko selvästi, tuskin kukaan olisi voinut odottaa Venäjän jättävän tämän ilman reaktiota", hän selitti.

Vastauksena kysymykseen, jonka Saksan ja Ranskan virkamiehet kielsivät pääsyn Venäjälle, vastaisi Venäjän presidentin hallinnon esikunnanjohtajan ensimmäisen varapuheenjohtajan Sergei Kiriyenkon tasoa, jonka länsi sisälsi mustalle listalle, Kremlin edustaja totesi: "Kiriyenkon tuskin voi löytää mutta joka tapauksessa, ainakin nimellisesti, tietysti on helppo löytää vastaava otsikko. "

Kremlin tiedottaja kutsui Navalnyyn liittyviä väitteitä "yli epäilyttäviksi".

Ja nyt Saksa on järkyttynyt, ja hallituksen edustaja perjantaina raivostuu "perusteettomasta" ja "sopimattomasta" Venäjän toiminnasta.

"Venäläisen aktivistin Alexey Navalnyn väitetty myrkytys oli selvästi" amatöörimaisesti järjestetty temppu ", joka on suunniteltu perustelemaan Venäjää koskevat pakotteet, maan ulkoministeriö on väittänyt kiistämättä Venäjän virallista osallistumista."

Tavoitteena on korostaa, että Kreml on itse räikeän rikoksen keskipisteenä ja peitekansleri Angela Merkelin tiedottaja Steffen Seibert sanoi Berliinistä, että "Venäjän kansalaiselle hyökättiin sotilaallisella hermostoaineella Venäjän maaperällä".

Saksan tiedottaja lisäsi:

"Venäjällä on kaikki keinot tämän rikoksen selvittämiseksi. Sen sijaan Venäjän ulkoministeri julistaa pakotteet ulkomaiden virkamiehiin ..."

"Saksan hallituksen näkökulmasta tällainen askel on selvästi perusteeton ja sopimaton."

Samaan aikaan Venäjä on säilyttänyt viattomuutensa Navalny-asiassa. Virkamiehet myös epäilivät, kun väitettiin, että käytettiin tappavaa Neuvostoliiton valmistamaa Novichok-hermoainetta, joka kykenee tappamaan muutamassa minuutissa - koska se olisi niin "ilmeinen" operaatio, joka voidaan helposti jäljittää Venäjän tiedustelupalveluun.

Navalny väitti suoraan, että Putin oli myrkytyksen takana, sanoen, ettei hänellä "ollut muuta selitystä tapahtuneelle".

Navalny väitti saksalaisessa tiedotusvälineiden haastattelussa yli kuukausi sitten, että Putin määräsi suoraan murhan. "Putin on rikoksen takana", Navalny oli kertonut Der Spiegelille. "Minulla ei ole muita versioita rikoksesta. En sano tätä imartelemaan itseäni, mutta tosiseikkojen perusteella näin."

Venäjän hallitus ei ole vielä täsmentänyt tarkalleen, mitkä saksalaiset ja ranskalaiset virkamiehet kohdellaan. Tähän sisältyy vähintään kielto tulla Venäjän federaatioon. Kaikki tämä saattaisi lisätä paineita lähes valmistuneelle Venäjä-Saksa-kaasuputkelle Nord Stream 2, jota Washington ja sen liittolaiset ovat aktiivisesti yrittäneet estää.

Kommentit