Financial Times: Venäjän Siperiasta löytyi maailman suurin 1400 tonnin kultamalmivaranto | Financial Times, BitCoin News


22. lokakuuta 2020, (Financial Times/BitCoin.com News) - VENÄLÄINEN kultakaivosyhtiö Polyus on kertonut sen kultalöydöksen Venäjän Siperiassa olevan maailmanluokalta suurin mitä on olemassa.


Yhtiölähteiden mukaan malmilöydös tekee sen löytäneestä venäläisestä POLYUS yhtiöstä maailman toiseksi suurimman kullankaivajan.


Löydös vastaa noin NELJÄSOSAA Venäjän kaikista kultamalmireserveistä.


"Olemme tyytyväisiä tuloksiin... Koskien malmilöydöstä. Kyseessä on merkittävä virstanpylväs yhtiöllemme ja pitkäaikaiselle strategiallamme, ja varmistaa Sukhoi Login asemaa."

Noin 1400 tonnin kultalöydös Venäjän Siperiassa tukee kullan asemaa maailmalla.

Venäjällä tapahtuneen kultalöydöksen seurauksena BitCoinista on tulossa yhä harvinaisempi sijoituskohde.

UUTISET löydöksestä arviolta 1400 tonnista kultaa Siperian alueella Venäjällä tulee parantamaan maan suurimman kullan tuottajan voittomarginaalia, samalla kun se lisää harvinaisen resurssin saatavuutta. Raporttien mukaan Polyus omistaa Sukhoi Login jossa on noin 1400 tonnia kultamalmia, joka on arviolta noin 2,3 grammaa tonnia kohdin. Reservit, jotka vastaavat neljännesosaa Venäjän kultalöydöksistä, luovat arviolta 76 miljardia dollaria tuloja Polyus-yhtiölle kun käytetään nykyisiä hintoja.

Sukhoi Log-kultalöydös sijaitsee arviolta kuusituhatta kilometriä Moskovasta Siperian Kauko-idässä. Yhtiön tuotanto- ja kehityssuunnitelmista koskien löydöstä ovat vielä ilmoittamatta.

Yhtiö aiemmin aloitti paikallisen lentokentän rakentamisen löydöksen hyödyntämiseksi.

Financial Times, BitCoin.com News

https://www.ft.com/content/8d60ed78-4bba-46fc-bdb0-f880428e7be1

https://news.bitcoin.com/40-million-troy-ounces-russias-gold-find-reaffirms-bitcoin-as-the-more-scarce-asset/

Kommentit

  1. Virtuaalista kultaa on paljon. Sitä saa ostaa omistustodistuksina. Kauppa on käynyt hyvin. On myyty enemmä kultaa kuin sitä on maasta saatu ylös. Eikä tuokaan 1400 tonnia noin 4m kanttiinsa kuutio vielä täytä erotusta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti