PUTIN: Ei ole perusteita väitteille Venäjän "tuhoisasta käyttäytymisestä" kyberavaruudessa | TASS


Venäjän presidentin mukaan väitteet koskevat väitettyä puuttumista vaaleihin ja muuta

Moskova, 7. lokakuuta 2020, (TASS) - Venäjällä on jatkuvasti väitteitä tuhoisasta käytöstään kyberavaruudessa, jotka ovat perusteettomia, Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi keskiviikkona Rossiya-24-tv-kanavan haastattelussa.

"Meitä vastaan ​​on jatkuvasti väitteitä väitetystä hyperaktiivisuudesta tietotilassa, puuttumisesta vaaleihin ja niin edelleen, jotka ovat täysin perusteettomia", Putin sanoi.

Presidentti huomautti, että hänen Yhdysvaltoja koskevaan kehotukseensa jatkaa yhteistyötä kyberturvallisuuden alalla ei vastattu. "Ei, valitettavasti tähän kysymykseen ei ole vastausta, joka on mielestäni erittäin tärkeä, samoin kuin joukko muita aloitteitamme", Venäjän johtaja sanoi.

Putin teki 25. syyskuuta useita ehdotuksia kyberturvallisuusyhteistyöstä Venäjän ja Yhdysvaltojen välillä sekä maailmanlaajuisesti. Venäjän johtaja korosti haluavansa jälleen puhua Yhdysvalloille ehdotuksella kattavan ohjelman hyväksymiseksi käytännön toimenpiteille suhteiden palauttamiseksi Venäjään IT-tekniikan käytössä. Hän vaati palauttamaan täysimittaisen kahdenvälisen säännöllisen yksiköiden välisen vuoropuhelun keskeisistä kysymyksistä kansainvälisen turvallisuuden ylläpitämiseksi korkealla tasolla.

TASS

https://tass.com/politics/1209605

Kommentit