YLIKANSALLINEN SIJOITUSPANKKI Goldman Sachs kehoittaa sijoittamaan ruplaan koronakriisin jälkeen... | Russia Today


KORONAPANDEMIA
: Venäjän rupla on yksi kaikkein kiehtovimmista kehittyvien markkinoiden valuutoista maailmassa: Goldman Sachs

GOLDMAN SACHSin analyytikot ovat nimenneet Venäjän ruplan yhdeksi heidän kolmesta huippuvalinnasta kehittyvien markkinoiden valuutoista tukeakseen koronakriisin jälkeistä taloudellista elpymisennustetta.

Aikaisemmin tällä viikolla julkaistiin viesti, jota myös siteerasi CNBC-uutiset, minkä mukaan Goldmanin strategien tiimi kertoi Venäjän kansallisen valuutan läheisesti seuraavan Etelä-Afrikan randia, ja Meksikon pesoa listalla kaikkein houkuttelevimpia "korkea syklisintä beetaa, korkeinta kantomatkaltaan" olevaa valuuttaa.

Aiemmin mainittu kuvaa valuutan herkkyyttä laajemmalle taloudelliselle syklille ja markkinoiden palautumiseen. Valuuttojen kantokauppa on stragegia jossa korkeaa tuottoa antavat valuuttarahastot rahoittavat matalan ansiotason valuuttoja saadakseen esille eron valuutta-arvojen suhteen.

Vaikka peso on pankin "paras valinta", kun otetaan huomioon sen yhdistelmä valuuttaa tukevista makrotalouden perustekijöistä, raportissa todettiin, että kahdella muulla korkotuottavalla on enemmän tilaa ajaa verrattuna siihen. Pankki huomautti kuitenkin, että investoinnit näihin nouseviin markkinajohtajiin tulisi tapahtua koronaviruskriisin helpottua, koska vedot ovat tällä hetkellä liian riskialttiita.

"Ottaen kuitenkin huomioon merkittävät kotimaiset riskit, mukaan lukien Etelä-Afrikan lokakuun puolivälin budjettitiedotus randille ja yhdistelmä edelleen epävakaita poliittisia vastatuulia ja ruplan hitaasti hiipuvia makrotaloudellisia vastatuulia, kunkin valuutan avaintekijä on, ovatko korkeat globaalit betat tai voivatko (lopulta) lyödä kotimaista vastatuulta ”, Goldman-analyytikot totesivat, että he suhtautuvat optimistisesti näkymiinsä.

Kommentit