VALTAMEDIA VÄÄRISTELEE: Trump "mukamas" kutsui armeijan kuolleita "suckers" -sanalla: SOTAVETARAANIT TOISTA MIELTÄ | Yhdysvallat, INFOWARS


LÄHES 700 Yhdysvaltain armeijan veteraania pitää Trumpia kohtan tehtyjä väitteitä "pohjattomina": Media väitti Trumpin kutsuneen sodassa kuolleita kusiaisiksi.

Perjantaina puolustusministeri Mark Esper puolusti presidentti Donald Trumpia väitteiden mukaan, että POTUS vähätti kuolleiden Yhdysvaltain sotilaiden uhrausta tekemällä halveksivia kommentteja heistä.

Yli 600 amerikkalaisen armeijan veteraania on julkaissut avoimen kirjeen tukeakseen Donald Trumpia sen jälkeen, kun The Atlantic -lehti haukkui Yhdysvaltojen presidenttiä väitetysti kunnioittamattomien huomautusten vuoksi kuolleista amerikkalaisista sotilaista.

"Viimeaikaiset perusteettomat presidentti Trumpia vastaan tehdyt anonyymien lähteiden mediahyökkäykset ovat vain yksi esimerkki syvyydestä, johon presidentin vastustajat ovat valmiita laskeutumaan jakamaan kansakuntaa ja sekaantumaan näihin [vuoden 2020 presidentin] vaaleihin", kirjeessä, jonka hankki uutissivusto Breitbart, luki.

Asiakirjassa lisättiin, että "kuka tahansa, joka tuntee presidentti Trumpin, on nähnyt hänen rakkautensa ja kunnioituksensa" Yhdysvaltain armeijaa ja veteraaneja kohtaan, minkä vuoksi 674 heistä, nimittäin "jokaisen sukupolven veteraanit", päätti vahvistaa tukensa POTUS: lle.

Kirjeessä korostettiin Atlantin vääriä ja perusteettomia väitteitä Trumpin peruutetusta vierailusta sotilashautausmaalla ja syytettiin valtavirran mediaa "tämän perusteettoman hyökkäyksen presidentti Trumpia vastaan" aloittamisesta.

"[….] He tietävät, että Joe Bidenin [sotilas- ja veteraanikysymyksissä] tekemät tiedot eivät yksinkertaisesti siedä valvontaa, ja he pyrkivät häiritsemään amerikkalaisia ​​siitä", kirjeessä luki.

Veteraanit kiittivät myös Trumpin "väsymättömiä pyrkimyksiä" vahvistaa Yhdysvaltain armeijan yhteisöä, jonka he väittivät olevan "osa hänen kiistattomia ennätyksiään".

"Hän on tehnyt enemmän kansakuntamme palvelujäsenille ja veteraaneille kuin mikään edellinen hallinto. Veteraaniyhteisö torjuu tiukasti nämä valtavirran tiedotusvälineet, ja seisomme pääkomentajamme vieressä nyt ja vaalipäivänä ”, he totesivat.

INFOWARS.COM


Kommentit