TRUMP syyttää Pentagonin johtajia halusta "taistella sotia" puolustusyritysten rikkaaksi tekemiseksi | Linkki: Antiwar.com


Presidentti Donald Trump räjäytti maanantaina Pentagonin johtajan väitetysti huolehtivan puolustusteollisuudesta enemmän kuin Yhdysvaltain palvelun jäsenet.

"En sano, että armeija rakastaa minua - sotilaat ovat", presidentti sanoi Valkoisen talon tiedotustilaisuudessa. "Pentagonin huippuhenkilöt eivät todennäköisesti johdu siitä, että he haluavat tehdä muuta kuin taistella sotia, jotta kaikki nuo upeat yritykset, jotka tekevät pommeja, tekevät lentokoneista ja tekevät kaikesta muusta, pysyvät onnellisina."

Trump sanoi myös, että hänen halunsa vetää kaikki Yhdysvaltain joukot Syyriasta nyt, kun Islamilaisella valtiolla ei enää ole aluetta, on asettanut hänet ristiriitaan sotilasjohtajien kanssa.

"Sanoin: Se on hyvä; tuomme sotilaamme takaisin kotiin ”, Trump sanoi. ”Jotkut ihmiset eivät halua tulla kotiin. Jotkut ihmiset haluavat jatkaa rahaa. "

Pentagonin tiedottaja lähetti kysymyksiä presidentin huomautuksista Valkoiselle talolle. Yhteinen esikunta kieltäytyi kommentoimasta tätä tarinaa.

Trumpin viimeisimmät kommentit ilmestyivät sen jälkeen, kun The Atlantic ilmoitti 3. syyskuuta, että vanhemmat avustajat olivat presidentin johtajia esittäneet halveksivia huomautuksia kaatuneista Yhdysvaltain joukoista, haavoittuneista sotureista, edesmenneestä senaattorista John McCainista ja muista.

Vuoden 2018 Ranskan-vierailunsa aikana Trump ilmoitti Yhdysvaltojen merijalkaväen, jotka tapettiin Belleau Woodissa ensimmäisen maailmansodan aikana, Atlantin mukaan "tikkareiksi". Edellisenä vuonna, kun presidentti vieraili eläkkeellä olevan merikenraali John Kellyn hautausmaalla Arlingtonin kansallisella hautausmaalla, Trump kysyi Kellyltä, miksi kaatuneet joukot antoivat henkensä maan puolesta.

...

https://taskandpurpose.com/news/trump-attacks-pentagon-leadership

Kommentit