Venäjän viidennen sukupolven Su-57 -hävittäjä kokeissa ETÄOHJAUKSESSA onnistuneesti | TASS


Su-57 on viidennen sukupolven moniroolihävittäjä, joka on suunniteltu tuhoamaan kaikenlaisia ​​ilma-, maa- ja merivoimien kohteita

Moskova, 24. elokuuta 2020, (TASS) - Venäjä testaa etäohjatun tilan käyttöä viidennen sukupolven Su-57-hävittäjän kokeissa, United Aircraft Corporationin (UAC) toimitusjohtaja Yuri Slyusar kertoi maanantaina Zvezda-televisiokanavalle osoittamassa haastattelussa.

"Harkitsemme todellakin etäohjattavan tilan vaihtoehtoja monilla alustoilla, ja tietysti tällaista työtä tehdään Su-57: llä", toimitusjohtaja sanoi.

Su-57 on viidennen sukupolven moniroolihävittäjä, joka on suunniteltu tuhoamaan kaikenlaisia ​​ilma-, maa- ja merivoimien kohteita. Su-57-hävittäjän suihkukoneessa on varkaintekniikka, jossa käytetään laajasti komposiittimateriaaleja, se pystyy kehittämään yliäänen risteilynopeutta ja on varustettu edistyneimmällä ajoneuvon radioelektroniikkalaitteella, mukaan lukien tehokas ajoneuvotietokone (ns. Elektroninen toinen lentäjä) ), tutkajärjestelmä levisi koko kehoonsa ja joitain muita innovaatioita, erityisesti rungon sisälle sijoitettu aseistus.

Su-57 meni taivaalle ensimmäistä kertaa 29. tammikuuta 2010. Verrattuna edeltäjiinsä, Su-57 yhdistää hyökkäyskoneen ja hävittäjän suihkukoneen toiminnot samalla kun käytetään komposiittimateriaaleja ja innovaatioteknologioita sekä hävittäjän aerodynaaminen kokoonpano varmistaa tutkan ja infrapuna-allekirjoituksen alhaisen tason.

TASS


Kommentit