VENÄJÄ oli ensimmäinen: Vladimir Putin COVID-19-rokotteesta | China Global Television Network

Putin
kertoo, että Venäjä teki ensimmäisen COVID-19-rokotteen: Rokote tuotantoon pian

11. elokuuta 2020 (CGTN.COM) - Venäjästä on tullut ensimmäinen maa maailmassa, joka rekisteröi COVID-19-rokotteen, paikalliset tiedotusvälineet kertoivat tiistaina presidentti Vladimir Putinia lainaamasta.

"Tänä aamuna rekisteröitiin ensimmäistä kertaa maailmassa rokote uutta koronavirusta vastaan", sanoi Putin hallituksen ministerien kanssa pidetyssä televisioidussa videokonferenssissa.

Presidentti paljasti myös, että hänen tyttärensä on jo rokotettu, ja "RT: n mukaan" lämpötilassa oli vähän lämpötilaa. "

"Mutta se meni nopeasti pois", Putin lisäsi huomauttamatta, mikä tyttärestään otti rokotteen.

Rokotteen ovat kehittäneet Gamaleyan tutkimuslaitos ja Venäjän puolustusministeriö, joka toivottavasti valmistetaan massatuotantoon lyhyessä ajassa.

"Tiedän, että se toimii melko tehokkaasti, muodostaa vahvan koskemattomuuden, ja toistan, että se on läpäissyt kaikki tarvittavat tarkastukset", Putin sanoi.

Kun COVID-19 kattaa edelleen maailmaa, monet ihmiset toivovat rokotteen olevan immuuni tappavalle taudille.

Mutta rokotteiden kehittäminen voi olla vaikeaa ja vaatii pitkän prosessin turvallisuuden varmistamiseksi.

Rokotetestauksen tavallinen prosessi sisältää neljä vaihetta. Suurin osa hallituksista vaatii tuotteen markkinoille saattamisen ensimmäisten kolmen vaiheen läpi.

Yli 160 mahdollisesta rokotuksesta, joita tehdään ympäri maailmaa, kuusi käy läpi vaiheen III, WHO: n mukaan. Puolet kuudesta tuotteesta on peräisin Kiinasta. Kiinan tuotantolaitokset ovat juuri läpäisseet testit ja ovat valmiita massatuotantoon.

Venäjällä on kaikkiaan lähes 900 000 vahvistettua COVID-19-potilasta ja yli 20 miljoonaa kaikkialla maailmassa.

Maan COVID-19-vastauskeskus ilmoitti tiistaina, että yli 700 000 on toipunut taudista, mutta viimeisen 24 tunnin aikana löydettiin lähes 5000 uutta tapausta.

Maailma 16:56, 11. elokuuta 2020 | Päivitetty klo 18:09, 11. elokuuta 2020 | Kirjoittanut Gong Zhe. Geng Xiuhui


Kommentit