USA:n sosiaaliturvarahat "loppuvat vuonna 2023" | TruthOut


  • Tämä ei ole mikään "NAURUN ASIA": USA:lta loppuvat rahat jos palkkaverot poistetaan: SOSIAALITURVARAHASTO | TRUTHOUT-uutiset
USA, 29. elokuuta 2020 - SOSIAALITURVARAHASTON RAHAT loppuvat mikäli Trump poistaa palkkaveron.

Presidentti Donald Trump väitti poistavansa palkkaveron, jos hänet valitaan uudelleen - mutta sosiaaliturvalaitoksen analyysissä todettiin, että tällainen siirto johtaisi sosiaaliturvarahaston rahojen loppumiseen vuoteen 2023 mennessä.

Trump allekirjoitti äskettäin muistion, joka lopettaa väliaikaisesti palkkaverojen keräämisen, mikä on 12,4 prosentin veroerä tasaisesti työntekijöiden ja työnantajien kesken, mikä rahoittaa sosiaaliturva- ja Medicare-rahastoja. Vain kongressi voi alentaa veroja, joten palkanlaskennan verosäästöt olisi silti maksettava takaisin ensi vuoden veroajankohtana - vaikka Trump sanoi pyrkivänsä antamaan anteeksi laskennalliset verot, jos hänet valitaan uudelleen.

Trump meni askeleen pidemmälle aiemmin tässä kuussa ja lupasi paitsi antaa anteeksi tämän vuoden palkkaveron, mutta poistaa sen kokonaan.

"Jos olen voittaja 3. marraskuuta, aion antaa anteeksi nämä verot ja tehdä pysyviä leikkauksia palkkaveroon. Teen ne kaikki pysyviksi ”, hän sanoi tiedotustilaisuudessa Bedminsterissä, NJ: n golfkentällä. "... Toisin sanoen jatkan vuoden loppua ja lopetan veron. Ja niin näemme, mitä tapahtuu. "

Vaatimus herätti Capitol Hillin hälytystä. Senaatin vähemmistöpäällikkö Chuck Schumer, DN.Y., senaattori Bernie Sanders, I-Vt. Ja senaattori Ron Wyden, D-Ore., Lähettivät kirjeen sosiaaliturvalaitokselle, jossa he kysyivät, kuinka vero poistetaan pysyvästi eikä tehdä muita muutokset vaikuttaisivat sosiaaliturvarahaston elinkelpoisuuteen.

"Vaikka emme kannattaisi tätä hypoteettista lainsäädäntöä, haluaisimme olla tietoisia sen mahdollisista seurauksista", he kirjoittivat.

Sosiaaliturvaviraston päämatemaattori Stephen Goss kertoi vastauksessaan senaattoreille, että hypoteettinen leikkaus aiheuttaisi sosiaaliturvan työkyvyttömyysvakuutusrahaston ehtymisen vuoden 2021 puoliväliin mennessä ja sosiaaliturvarahaston varaukset ”ehtyisivät pysyvästi kalenterivuoden 2023 puoliväliin mennessä ilman kykyä maksaa… etuuksia sen jälkeen. "

Goss totesi, että aikaisemmat väliaikaiset palkanlaskennan veronalennukset eivät vaikuttaneet rahastojen varauksiin, koska valtiovarainministeriö hyväksyi automaattiset siirrot sen yleisestä rahastosta, jonka valtiovarainministeri Steven Mnuchin lupasi tehdä laskennallisista veroista, mutta on epätodennäköistä, että se ylittäisi sen.

Jos palkkavero poistetaan, kongressin olisi korvattava varat noin biljoonalla dollarilla veronkorotuksia. Eläkkeellä olevien työntekijöiden sosiaaliturvaetuudet ovat keskimäärin noin 1500 dollaria kuukaudessa, ja "nämä summat voidaan eliminoida kokonaan" ilman vaihtoehtoisia rahoituslähteitä, Forbes kertoi.

LUE LISÄÄ:
https://truthout.org/articles/social-security-fund-would-be-depleted-in-3-years-if-trump-kills-the-payroll-tax/

Kommentit