TASS | Putin tekee työtä lakiuudistusehdotusten parissa, jotka eivät sisälly perustuslakiin: TYÖRYHMÄ

Ehdotukset on jätettävä viimeistään 15. joulukuuta (2020)

Moskova, 31. heinäkuuta 2020 (TASS) - Venäjän presidentti Vladimir Putin on kehottanut Venäjän hallitusta toimittamaan lainsäädäntömuutokset ottaen huomioon ehdotetut muutokset, joita ei ole sisällytetty perustuslakiin 15. joulukuuta mennessä. Kuten Kremlin virallinen verkkosivusto raportoi Perjantaina hän antoi tämän tehtävän 3. heinäkuuta pidetyn tapaamisen jälkeen Venäjän perustuslain muutosehdotuksia käsittelevän työryhmän jäsenten kanssa.

"Venäjän federaation hallituksen on analysoitava yhdessä Venäjän perustuslain muutosehdotuksia käsittelevän työryhmän kanssa ehdotuksia Venäjän federaation perustuslain muutoksiksi, joita ei otettu huomioon muutoksia valmisteltaessa, ja tarvittaessa , toimittaa ehdotukset asianmukaisten muutosten tekemiseksi Venäjän federaation lainsäädäntöön ", ohjeiden luettelossa todettiin. On huomattava, että tämä olisi tehtävä ennen 15. joulukuuta.

Valtakunnallinen äänestys Venäjän perustuslain muuttamisesta järjestettiin viikolla 25. kesäkuuta - 1. heinäkuuta, ja viimeinen päivä oli ensisijainen. Äänestys useiden päivien aikana järjestettiin koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Keskusvaalikomission mukaan 77,92% äänestäjistä kannattaa perustuslain muutoksia, kun se on laskenut 100 prosenttia äänestyksistä, kun taas 21,27 prosenttia äänesti niitä vastaan. Koko äänestysprosentti oli 67,97%.


TASS


https://tass.com/politics/1184371

Kommentit