LÄNNELLÄ "KAKSOISSTANDARDIT": Venäjä: Kansan tulee "itse" päättää Valko-Venäjällä asioista "ilman" ulkomaiden puuttumista

Venäjä pitää kaksoisstandardina: Länsimaiden "vastaavat" poliisin väkivaltaisuudet eivät tule julki mutta Valko-Venäjä kyllä: "Kansan tulee itse päättää..."

  • TASS: Valkovenäläisten tulisi "itse" ratkaista heidän kansalliset ongelmat
  • Venäjä kertoi YK:n turvallisuusneuvostolle (UNSC) miten valkovenäläisten tulisi "itse" ratkaista sisäinen kriisi.
YK, 18. elokuuta 2020 (TASS) - Sisäinen tilanne Valko-Venäjällä ei ole aihe YK:n turvallisuusneuvoston keskusteluissa, mutta Venäjän virallinen edustaja YK:seen Dimitry Polyanskiy kertoi suljetuilla ovilla pidetyssä kokouksessa huolensa Valko-Venäjän tilanteesta. Tilaisuuden oli koolle kutsunut Yhdysvallat ja Viro.

Vaikka kyse on maan sisäisestä aiheesta, ja ei ole aihe täällä turvallisuusneuvostossa, Venäjä painoitti miten valkovenäläisten tulisi itse ratkaista maan sisäiset ongelmat ilman yhdenkään ulkovallan puuttumista asiaan, Venäjän valtuusto turvallisuusneuvostoon kertoi.

Valtuusto myös kertoi miten, samanlaiset, länsimaissa tekemät poliisin väkivaltaisuudet eivät pääse julki laisinkaan.

Valko-Venäjää on syytetty maan mielenosoittajien väkivaltaisesta kohtelusta. Venäjän mukaan kaksoistandardi-länsi ei tuo julki omia epäkohtiaan.

TASS

https://tass.com/politics/1191159

Kommentit