LÄÄKÄRIT TAISTELEVAT 44-vuotiaan venäläisen oppositiojohtajan "HENGEN" puolesta: MYRKYTYSTILA | Independent, TASS

20. elokuuta 2020, (TASS) - Oppositiohahmo Alexei Navalny kriittisessä tilassa, kertoo hänen tiedoittaja. Asiasta uutisoi uutistoimisto TASS torstaina. Hänet on kytketty hengityskoneeseen, ja on tajuton.

Aiemmin torstaina Yarmysh kertoi, että venäläistä bloggaajaa kuljettava kone oli suorittanut hätälaskun Omskissa pahoinvoinnin jälkeen.

Venäjäläinen bloggaaja Aleksei Navalny, joka vietiin aikaisemmin Omskin sairaalaan, on kytketty hengityslaitteeseen, hänen tiedottaja Kira Yarmysh kertoi torstaina Twitter-viestissä.

"Aleksei on edelleen tajuton. Hän oli kytketty hengityslaitteeseen. Poliisit kutsuttiin sairaalaan meidän pyynnöstämme", hän kirjoitti.

Aiemmin torstaina Yarmysh kertoi, että venäläistä bloggaajaa kantava lentokone oli suorittanut hätälaskun Omskissa pahoinvoinninsa jälkeen. Hän lisäsi, että Navalny oli tajuton. Yarmyshin mukaan Navalny joi teetä vain aamulla, mikä viittaa siihen, että hän olisi voinut myrkyttyä.

Navalny on tehohoidon osastolla. Sairaalan päälääkäri Alexander Murakhovsky kertoi aiemmin TASS: lle, että bloggaaja oli vakavassa kunnossa.

TASS, INDEPENDENT.

Kommentit