FILMDAILY: Harmaiden muukalaisten tapaaminen olisi sekä "järkyttävää että fantastista"

Harmaat muukalaiset ovat nyt todellisempia kuin koskaan aikaisemmin: mutta uutiset puuttuvat kokonaan... ELI VUOSI 2020 oli järjetön kun missasimme uutiset harmaiden muukalaisten olevan "olemassa".

Jokainen sci-fi-fani saa hansopumpun ylös ja alas, kun he kuulevat uudesta UFO-havainnosta tai ”todiste muukalaisen elämästä” -otsikosta. Rehellisesti sanottuna suurin osa ihmisistä todennäköisesti tekee rakastavatko X-Filesin ja Star Trekin kaltaisia ohjelmia vai eivät.

Sillä, uskotko, että etsimme väistämättä niitä tai ei, ei ole merkitystä - ajatus tavata ja kommunikoida älykkään elämän kanssa muilta planeetoilta on samanaikaisesti jännittävä ja kauhistuttava.

Viime aikoina Yhdysvaltain hallitus on luvannut olla avoimempi UFO-tutkimuksissaan ja muissa mahdollisissa maapallon ulkopuolisissa tutkimuksissa. Tarkoittaako tämä, että kuuluisat pienet harmaat miehet, joilla on isot silmät, ovat todellisia, on vielä ilmassa. . . toistaiseksi.

Tilastollisesti

Fermi-paradoksissa todetaan, että kaiken matematiikan mukaan tilastollisesti älykäs lajikkeen vieraan elämän ei pitäisi olla vain olemassa, vaan sen olisi myös pitänyt olla vuorovaikutuksessa kanssamme jollain tavalla jo nyt - mutta siinä on paradoksi. Meillä ei ole käytännössä mitään todennettavissa olevaa todistetta siitä, että muukalainen elämä ei ole olemassa, puhumattakaan siitä, että he ovat olleet vuorovaikutuksessa kanssamme.

Itse asiassa äskettäin Nottinghamin yliopistosta tuli aivan uusi tutkimus, joka julkaistiin The Astrophysical Journal -lehdessä. Tämän tutkimuksen "konservatiivisesti" arvioiden mukaan pitäisi olla vähintään kolmekymmentäkuusi erilaista muukalaista sivilisaatiota, joiden elämä on tarpeeksi älykästä kommunikoidakseen vain Linnunradan galaksissa.

Nämä sivilisaatiot, jotka voivat mahdollisesti kehittyä samalla tavalla (teknisesti ottaen) itsemme kanssa, olisivat tietysti tuhansien ja tuhansien valovuosien päässä. Tunnistamisen tekeminen, puhumattakaan viestinnästä, meille juuri nyt mahdotonta.

Pentagonin ajatukset

Verkossa on ollut lukuisia videoita omituisesta yötaivaan havainnoista ja jopa muutama vuotanut video armeijasta, jotka esittelevät hämmentyneitä lentäjiä, jotka yrittävät jahdata shokeroitavasti nopeita ja omituisen muotoisia ilma-aluksia.

Todellinen kicker kuitenkin? Tänä vuonna Pentagon tunnusti viimeinkin ne vuotaneet videot todellisiksi UFO-havaintoiksi. Kyllä, lentokoneita, joita kukaan ei pystynyt tunnistamaan. Vaikka ne voisivat olla toisen maan luomuksia, hallituksessamme on erittäin korkeita ihmisiä, jotka uskovat, että he "eivät ole tästä maailmasta".

New York Timesille annettiin jopa joitain dioja tiedotustilaisuuksista (melkein kaikki tuntemattomiin ilma-aluksiin liittyvä luokittelu on täysin tarpeen). Yhdessä dioissa on lause seuraavasti: "AAV-ilmiöt vieraista johdannaisista (mukaan lukien muualla maailmassa), maailmanlaajuisesti käytössä / testattu, mukaan lukien CONUS".

New York Times sanoo, että AAV tarkoittaa ”edistyneitä ilmailuajoneuvoja”. Heidän lähteensä selitti myös, että vain asioihin, jotka ”todella selittämättömässä valtiossa” viitataan AAV: ksi.

Kaatumissivustot

Äskettäin on myös saapunut vastaan korkeita virkamiehiä, joilla on ollut suoraa tietoa UFO-tutkimuksesta ja jopa työskennellyt niissä. He ovat sanoneet, että Yhdysvallat on kerännyt materiaaleja tunnistamattomien lentävien ajoneuvojen törmäyskohdista.

Jotkut heistä ovat sanoneet, että palautettuja osia ei voida mahdollisesti tehdä "tällä maapallolla". He eivät kuitenkaan ole kyenneet sanomaan enemmän aiheesta, todennäköisesti tämän työn luokitellun luonteen vuoksi. Joten onko tekniikka näyttää kaukana kapasiteetistamme tieteellisesti vai ovatko osat todella valmistettu materiaaleista, joita ei ole olemassa maapallolla, tällä hetkellä ei tiedetä.

Mitä tulee seuraavaksi?

Tarkoittaako tämä elämämme aikana, että voisimme kätkeytyä tarmojen pienten harmaiden miesten kanssa? Rehellisesti sanottuna tässä vaiheessa ei ole vastausta tähän kysymykseen. Pentagon on luvannut saada lisätietoja UFO-vastausten metsästyksestä lähitulevaisuudessa, ja kaikki eivät ole niin kärsivällisesti istuimiensa reunalla odottamassa vastauksia.

...

LUE LISÄÄ:
https://filmdaily.co/news/aliens/

Kommentit