CIA-lähteet: TikTok "ei" jaa käyttäjätietojaan Kiinan valtion kanssa...

Kiinan sovellus TikTok on edelleen tulessa presidentti Trumpin kanssa. Väitteiden mukaan heidän olevansa kiinalaisia ​​tarkoittaa, että Kiina voisi käyttää heidän käyttäjätietojaan, mikä tekee siitä vakavan ongelman. Presidentti Trump on tarkoitus kieltää TikTok ensi kuussa.

Yhdysvaltain virkamiehet näkevät tämän asiana, jonka Kiina on pakko tehdä heidän sovellustensa kanssa, koska Edward Snowdenin vuodot osoittivat, että juuri USA teki tämän monien sovellustensa ja heidän käyttäjätietojensa kanssa. Ja silti se tapahtui?

Viimeisimmässä CIA: n raportissa sanotaan, ettei. Vaikka he sanoivat, että Kiinalla on mahdollisuus käyttää tällaisia ​​käyttäjätietoja, tietysti niin, he vahvistivat, ettei ole todisteita siitä, että TikTokilla olisi koskaan tapahtunut tällaista.

TikTok oli jo sanonut, että he eivät olleet tehneet mitään väärin, syyttäen Trumpin kieltoa kieltämällä heidät oikeudenkäynnistä. He lupaavat ”jatkaa kaikkia käytettävissä olevia lääkkeitä”. Yhdysvaltojen jännitteiden kasvaessa Kiinaan on todennäköistä, että he yrittävät rajoittaa lääkekeinoja.

ANTIWAR.COM

https://news.antiwar.com/2020/08/07/as-trump-advances-ban-cia-says-no-evidence-of-tiktok-giving-data-to-china/

Kommentit