"AMERIKKALAINEN UUSNATSISMI" nousee Black Lives Matteria (BLM:aa) vastaan uudella puolueella: "ATOMWAFFENia pahempi" | TruthOut.org


Uusi äärioikeiston puolue pyrkii herättämään pelon BLM: stä järjestäytyneeseen valkoiseen ylivaltaan

Viimeiset kolme vuotta ovat olleet merkittävä ja loputon taantuman järjestäytyneelle "alt-right" -ryhmälle. Richard Spencer johti näennäisesti jonkin verran yhtenäiseen sosiaaliseen liikkeeseen. Julkaisujen, podcastien, korkean profiilin valkoisten kansallismielisten ja oikeanpuoleisen puolueen muodostaneiden järjestöjen kokoelma näki huippunsa kahdessa päivässä, jolloin he piirittivät Charlottesvilleä Virginiassa. Silti heidät suljettiin jälkeenpäin, kun antifasistiset aktivistit kohtaavat heidät, potkaisten heidät pois alustoilta ja haastamalla heidät laillisesti. Siitä lähtien on yritetty järjestäytyä, kun Spencer palaa "metapolitiikan rakentamiseen" ja muut muodostavat valkoisia kansallismielisiä järjestöjä, kuten Patriot Front, tai menevät vieläkin äärimmäisemmiksi "kiihdyttäjien" terroristijärjestöjen, kuten Atomwaffen Divisionin tai The Base, kanssa.

Uusnatsien verkkosivusto The Right Stuff ja sen otsikkopodcast "TDS" (aiemmin "The Daily Shoah") olivat keskeinen osa tätä maailmaa, luoden suuren osan slangista ja sisäisestä kielestä, josta tuli suosittu valkoisten murre. nationalistinen liike, sekoittamalla pseudo-henkisen valkoisen nationalismin maailman ja uusnatsien väkivaltaisen ja mautonta rasismia. TDS: n isännät kärsivät yhtä kovasti kuin kukaan muu: johtajat hävitettiin, työpaikat menetettiin ja heidän alustansa poistettiin käytännöllisesti katsoen kaikista yleisimmistä Internet-kanavista. TDS: n isännät ovat jatkaneet toimintaansa, julkaisemassa jaksoja jaksojen jälkeen, ja pieni maksavien tilaajien armeija on ylläpitänyt niitä. Tämä ei riitä heille, ja he yrittävät palata valkoisten nationalistien maailmaan uuden ryhmän, nimeltään National Justice Party, kanssa.

Uusi puolue

Kansallisen oikeuspuolueen ensimmäinen henkilökohtainen kokous pidettiin 15. elokuuta, jossa Mike “Enoch” Peinovich, TDS: n isäntä, väittää, että pari sataa ihmistä kokoontui.

Kommentit