Yhdysvaltain ja Venäjän tiedeakatemiat tekevät yhteistyötä koronapandemiaan liittyen | TASS

Pandemia on vaikuttanut jokaiseen ja nyt on tärkeää lisätä Yhdysvaltain ja Venäjän tutkimusyhteistyötä, kertoi NAS:n pääjohtaja Marcia McNutt.

MOSKOVA, 31. heinäkuuta 2020, (TASS) - Venäjän tiedeakatemijoiden liitto (RAS) tulee tekemään yhteistyötä koronavirukseen liittyvässä tutkimuksessa, kertoo sopimus jonka RAS:n pääjohtaja Alexander Sergeyev ja NAS:n pääjohtaja Marcia McNutt allekirjoittivat videopuhelun aikana.

"Johtavat tutkijat meidän maissamme tarkistavat useita erilaisia skenaarioita liittyen taloudelliseen kehitykseen, mutta suurin osa ennustajista sanovat meidän kohtaavan maailmanlaajuisen taantuman ja vievän pitkän aikaa kunnes tilanteesta päästään," Sergeyev viittasi. "Tämä on miksi olemme päättäneet useiden alueiden toimivan yhteistyössä. Niihin kuuluu elämän säästäminen ja ihmisten terveys, lisäksi on talousyhteistyötä pyrkien taloudelliseen toipumiseen ja normaaliin kehitykseen," hän lisäsi.

McNutt vuorostaan kertoi pandemian vaikuttaneen jokaiseen ja oli tärkeää lisätä Yhdysvaltain ja Venäjän välistä yhteistyötä.

TASS

https://tass.com/world/1184303

Kommentit