USA:n keskuspankin Fedin päämies Powell on "HARHALUULOINEN": JIM GRANT

Powell matkaa keskellä myrskyisän epävakaan 
talouden sään  "harhaluuloineen".

Jim Grant on pitkään ollut skeptinen Federal Reserve -keskuspankin mekanisaatiosta. Hän uskoo kullan ja hopean tulevaisuuteen. Hän on varoittanut uusista oikuista joita markkinoilla sattuu ja laajemmista taloudellisista ongelmista jotka johtuvat keskuspankin rahapolitiikasta.

Wall Street Journal kertoi miten Grantin mukaan Fedin nollakorkojen rahoituspolitiikka on toivottomasti pilannut talouden ja päätökset. Powell itse pitäisi tätä varmasti häpeällisenä.

"Maata laahaavat markkinakorot muuntavat säästäjät riskinottajiksi ja koronaviruspandemiatilanteen lukittautuneena olevat suuret ikäluokat päiväkauppiaksi lyhytmyyjiksi. He tekevät ylilainaantumista, supressoivat markkinasignaaleja, harhaanjohtavat sijoitusdollareita ja mainostavat huonomaineista liiketoimintaa muuntaen hyväkuntoisia julkisia yhtiöitä raskaasti velkaantuneiksi yksityisiksi. Tulevaisuutta ja sen sivuvaikutusten suhteen Herra Powellin tulisi myöntää miten vähän hän tietää - hän ja loput meistä."

Yleensä oletetaan olleen oikein keskuspankin "tekevän jotain". Grant ottaa samanlaisen aseman asiassa kuin Peter Schiff joka kertoi ettei Fedin politiikka auta, ja se sen sijaan satuttaa taloutta. Hänen Fox Business haastattelussaan Grant kertoi sen (Fedin politiikan) olleen tuhoon tuomittu jo alusta alkaen.

LUE LISÄÄ:
  • "Jim Grant: Confidently Bullish on Gold and Silver"
https://schiffgold.com/interviews/jim-grant-confidently-bullish-on-gold-and-silver/

Kommentit