TASS: Venäjän ilmapuolustus Itä-Siperiassa saa uusimman ilmapuolustusjärjestelmän S-300PM-2:n

9. heinäkuuta 13:28

S-300PM-2-ohjusjärjestelmä on tarkoitettu puolustamaan valtion elintärkeitä alueita

Moskova, 9. heinäkuuta, (TASS) --- Itäisen Siperian Irkutskin alueelle sijoitetun keskeisen ameijan piirin ilmapuolustusohjus rykmenttiä päivitetään S-300PM-2 ”Favorit” -pinta-ilma-ohjusjärjestelmiin vuoden loppuun mennessä, lentokoneiden vastaisten ohjusjoukkojen komentaja 14. Ilmavoimien ja ilmapuolustusarmeijan eversti Gennady Shlag kertoi torstaina.

"Angaran ilmapuolustusohjus rykmentin on määrä vuoden loppuun saakka hyväksyä päivitetyt S-300PM-2 "Favorit"-järjestelmät palvelukseensa", eversti sanoi.

Aikaisemmin ilmoitettiin, että S-400'n pitkän kantaman ilmapuolustusta käyttävät ohjusjärjestelmät saapuvat Sverdlovskin ja Samaran alueilla sijaitseviin keskeisen armeijan piirikunnan yksiköihin vuonna 2020.

S-300PM-2-pinta-ilma-ohjusjärjestelmä on tarkoitettu puolustamaan valtion elintärkeitä alueita ja sen asevoimia nykyisten ja tulevien lentokoneiden massiivisilta iskuilta, strategisilta risteilyohjuksilta, taktisilta ja teatteripallistisilta ohjuksilta ja muilta ilmahyökkäysaseilta koko taistelualueellaan ja nopeudella, mukaan lukien intensiivinen aktiivinen ja passiivinen häirintä.

Uutistoimisto TASS.

Kommentit