Peter Schiff: Maailma hylkää dollarin samalla kun hopea nousee 17 %-(prosenttiyksikköä)

  • Hopea aliarvostettu.
  • Hopea voitti BitCoinin suhteellisesti noin kymmenen kertaa suuremmalla kasvulla | Peter Schiff :in Twitteri
  • #Hopea voitti #BitCoinin: 17% nousu tänään jättää taakse #BitCoin:in 2%:n kasvulla 
  • Peter Schiff: Nyt on aika ostaa #hopea :a. 

Ihmiset kysyvät, miksi #hopea :n hinta on noussut niin paljon tänään. Todellinen kysymys on, miksi #hinta on edelleen niin alhainen ja mikä vei niin kauan nousemiseen? Sen sijaan, että ihmettelisit miksi #hinta nousee, tulisi heidän ostaa sitä nyt, ennen kuin #hinta nousee paljon.

Peter Schiffin meklariyritys myy #hopea :a osoitteessa www.schiffgold.com - jo pienetkin satasen ostoksetkin ovat merkittäviä sijoituksia tulevaisuutta ajatellen, varsinkin jos dollarikupla puhkeaa...

Niin kutsuttu "American Dream" on muuttunut Amerikan painajaiseksi

Amerikan perustivat karut henkilöt, jotka loivat hallituksen turvaamaan oikeutensa ja jättämään heidät rauhaan. Amerikkalaiset haluavat tänään hallituksen loukata muiden ihmisten oikeuksia, varastaa heidän tavaroitaan ja antaa sen heille. Vapaiden kodista on tullut freeloaderin maa.

#FOMC -markkintalousjärjestön uusi nimitys

- Edesmennyt #kultastandardi :n tukija Judy Shel myi itsensä #dollar :in hyväksi

Kansanedustaja #JudyShel :in nimitettiin markkinatalousjärjestö Federal Open Market Committee (#FOMC): hen, koska hän on hylännyt aiemman tukensa palatakseen #kultastandardi :in.

Ironista on kyllä, että maailma hylkää #dollari :n kullan hyväksi pakottaen palaamaan #kultastandard :iin #Fed :in vastalauseesta huolimatta.

-- Suomentanut, ja sisältöä lisännyt @JariTapioTuominen (jari.t.tuominen@gmail.com). Juttujen päälähde: Peter Schiff Twitteri-blogi.

Lähde:

Kommentit