Putin vakuuttunut: Nykyisestä kriisistä päästään yli "minimaalisilla menetyksillä" | VENÄLÄINEN VIRALLINEN UUTISTOIMISTO TASS

Hän muistutti nykyisistä korvauksista lapsiperheille, tuista talouden tukemiseksi ja pandemian uhrien sektoreille
 
Moskova, 28. kesäkuuta (TASS) - Venäjän presidentti Vladimir Putin on sanonut olevansa vakuuttunut siitä, että maa selviää koronaviruksen aiheuttamasta kriisistä pienin menetyksin.

"Uskon, että Venäjä pystyy pääsemään kaiken yli, selviämään kaikesta ja selviytymään. Kysymys on sen hinta", hän sanoi Moskovan haastattelussa, Kremlissä. Putin lähetettiin sunnuntaina televisiossa Rossiya-1 -kanavalla, kun häneltä kysyttiin, olisiko Venäjä voinut selviytyä sellaisesta kriisistä, jos sen tapahtuisi kaksikymmentä vuotta sitten.

"1990-luvulle taaksepäin mennessä oli vaikea aika. 1990-luvulla emme saaneet humanitaarista apua ihmisen aiheuttamien katastrofien tai luonnononnettomuuksien takia, vaan maailman köyhimpänä maana ihmisten auttamiseksi pysymään hengissä, ei "Näin he elivät", presidentti muisteli ja lisäsi, että tuolloin Venäjä ei ollut pystynyt "maksamaan palkkaa ilman ulkomaisia ​​lainoja". "Ja palkkaa ei maksettu kuukausia, edes armeijalle", hän totesi.

"Bruttokansantuotteemme kaksinkertaistui ajanjaksolla 1999-2019. Se tarkoittaa, että talous kasvoi kaksinkertaiseksi. Inflaatio oli 2 600%, jopa vuonna 1997, kun BKT: n kasvun ensimmäiset merkit ilmestyivät, inflaatio oli yksitoista prosenttia. Nyt meillä oli kolme viimeistä erikoista vuotta...", hän painotti.

VENÄLÄINEN VIRALLINEN UUTISTOIMISTO TASS

https://tass.com/economy/1172519

Kommentit