Venäjän valtion asemyyjä tarjoaa hypersonisten aseiden seurantatutkan ulkomaisille asiakkaille | Rosoboronexport, TASS, DefenseWorld.net

Rosoboronexport: Venäjän valtion asemyyjä tarjoaa hypersonisten aseiden seurantatutkan ulkomaisille asiakkaille

Rosoboronexport, DefenseWorld.net TASS-uutiset

- Tutkan vientiversioita kehittäessä kiinnitettiin huomiota ilmapuolustusaseiden kasvavaan merkitykseen valtioiden turvallisuuden varmistamisessa, kertovat yhtiön lähteet.

MOSKOVA, 21. toukokuuta, (TASS-uutiset) - Venäjän valtion asemyyjä Rosoboronexport (joka on osa korkea teknologista Rostec -korporaatiota) on alkanut mainostamaan kansainvälisille asemarkkinoille 59N6-TE -mobiilitutkaa joka kykenee tunnistamaan hypersonisia kohteita, asiasta kerrottiin yhtiön pressitoimiston puolesta torstaina.

"Rosoboronexport tuo tänään markkinoille viimeisimmän tutka-aseman, joka pystyy tehokkaasti havaitsemaan monenlaisia ​​edistyneitä ja tulevia ilmakohteita, mukaan lukien yliääniset kohteet", - yhtiön lehdistötoimisto lainasi Rosoboronexportin toimitusjohtajaa Aleksanteri Mihejevia sanomallaan.

"Tutkan vientiversiota kehitettäessä otettiin huomioon ilmapuolustusjärjestelmien kasvava rooli valtioiden turvallisuuden varmistamisessa sekä ulkomaisten asiakkaiden tarpeet ilmapuolustusyksiköiden tiedusteluvalmiuksien laajentamisessa," hän sanoi.

Rosoboronexport odottaa uuden aseman kysyntää Aasian ja Tyynenmeren alueella, Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikan maissa.

59N6-TE-liikkuva kolmiulotteinen asema on yksinomaan venäläinen tuote, joka tarkoittaa nykypäivän venäläisiä laitteistokomponentteja, joissa on digitaalinen käsittely ja signaalin generointi. Yhtiön verkkosivustolle julkaistujen tietojen mukaan se on täysin puolijohdetuote ja siinä on suuret potentiaalit sekä parannettu tukkeutumiskestävyys.

"59N6-TE on keskipitkän ja korkean korkeuden tutka, jolla on desimetrin aallonpituusalue. Hypersonic-kohteiden lisäksi se tunnistaa tehokkaasti myös aerodynaamiset ja ballistiset kohteet", sanotaan lausunnossa.

59N6-TE-tutka antaa mahdollisuuden mitata ilmakohteiden etäisyyteen, suuntaan ja korkeuteen suhteutettuna. Se pystyy havaitsemaan esineet, jotka lentävät nopeudella 8 000 km / h jopa 450 kilometrin etäisyydellä ja 200 kilometrin korkeudessa. Tunnistuksen jälkeen se vaihtaa tutkatietoja C4I-järjestelmien kanssa. Se toimii häirinnän olosuhteissa ja suorittaa aktiivisten meluhäiriöiden suuntahaun, Rosoboronexport kertoi.

"Reaaliaikaisessa tilassa se pystyy samanaikaisesti seuraamaan vähintään 1 000 kohdetta ja tunnistamaan 8 kohdeluokkaa, joka sisältää tutkatorjunta-ohjuksien valinnan ja oman taistelumiehistön varoittamisen poistamisvaarasta muun muassa korkealla tarkkuudella 59N6-TE-tutka sisältää myös laitteita havaittujen ilmakohteiden tunnistamiseksi kansainvälisissä tutkamerkkijärjestelmissä Mk-XA ja ATC RBS ", yritys kertoi.

TASS-uutiset

Russia’s state arms seller to offer hypersonic weapon tracking radar to foreign customers
https://tass.com/defense/1158773

Kommentit